Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

KELKİT HALKININ SAYIN MUSA KÜÇÜK'E ÇAĞRISI!

Sağlık 27.11.2023 - 14:12, Güncelleme: 27.11.2023 - 14:12 13581+ kez okundu.
 

KELKİT HALKININ SAYIN MUSA KÜÇÜK'E ÇAĞRISI!

KELKİT halkı Gümüşhane MHP milletvekili Musa KÜÇÜK'e çağrı yaptı
Değerli vekilimiz Musa KÜÇÜK'e çağrımızdır! ''Kelkit halkının en eski taleplerinden birisi olan MR cihazı talebi,şu âna kadar karşılık bulmamıştır.Siz değerli vekilimizin Kelkit halkının sorunlarıyla yakînen ilgilendiğinizi biliyor ve Kelkit halkının bu isteğini size iletme gereği duyuyoruz. Ayrıca bu cihaz, sadece Kelkit için değil Şiran,Köse hatta Alucra ve Çamoluk ilçelerinin dahi ihtiyacını görecektir. Daha bugünkü haberde Alucra'dan Erzincan'a MR için hastaneye giden Alucra'lıların kaza haberini okuduk. Oysaki bu cihaz Kelkit'te olduğunda bu talep Gümüşhane tarafından karşılanmış olacak, çevre illere baĝımlılığı azaltacaktır.Unutulmamalıdır ki Kelkit,Şiran,Köse,Alucra ve Çamoluk hastane ihtiyaçlarını karşılamak için Erzincan'ı tercih edebilmektedir. Ayrıca bu ilçe halklarının başka ile gitmeyip Kelkit' te kaldıklarında Kelkit ekonomisine esnafına katkı sağlamaktadır.Örneğin Kelkit Hastanesine gelen bir hasta çarşıda muhakkak yemek yiyecek,telefon tamir ettirecek yada başka bir alısveriş yapıcaktır.Buda Kelkit'in dolayısıyla Gümüşhane'nin ekonomisine destek sağlayacaktır Her hâlukarda bunu başaran siyasetci, Kelkit' te iz bırakacak ve Kelkit halkının takdirini kazanacaktır.'' HABERKELKİT olarak bu konuyu hep gündemde tutmaya devam edeceğiz.
KELKİT halkı Gümüşhane MHP milletvekili Musa KÜÇÜK'e çağrı yaptı
Değerli vekilimiz Musa KÜÇÜK'e çağrımızdır!
'' Kelkit halkının en eski taleplerinden birisi olan MR cihazı talebi,şu âna kadar karşılık bulmamıştır.Siz değerli vekilimizin Kelkit halkının sorunlarıyla yakînen ilgilendiğinizi biliyor ve Kelkit halkının bu isteğini size iletme gereği duyuyoruz.
Ayrıca bu cihaz, sadece Kelkit için değil Şiran, Köse hatta Alucra ve Çamoluk ilçelerinin dahi ihtiyacını görecektir.
Daha bugünkü haberde Alucra'dan Erzincan'a MR için hastaneye giden Alucra'lıların kaza haberini okuduk.
Oysaki bu cihaz Kelkit'te olduğunda bu talep Gümüşhane tarafından karşılanmış olacak, çevre illere baĝımlılığı azaltacaktır.Unutulmamalıdır ki Kelkit,Şiran,Köse, Alucra ve Çamoluk hastane ihtiyaçlarını karşılamak için Erzincan'ı tercih edebilmektedir.
Ayrıca bu ilçe halklarının başka ile gitmeyip Kelkit' te kaldıklarında Kelkit ekonomisine esnafına katkı sağlamaktadır.Örneğin Kelkit Hastanesine gelen bir hasta çarşıda muhakkak yemek yiyecek,telefon tamir ettirecek yada başka bir alısveriş yapıcaktır.Buda Kelkit'in dolayısıyla Gümüşhane'nin ekonomisine destek sağlayacaktır
Her hâlukarda bunu başaran siyasetci, Kelkit' te iz bırakacak ve Kelkit halkının takdirini kazanacaktır.''
HABERKELKİT olarak bu konuyu hep gündemde tutmaya devam edeceğiz.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberkelkit.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.