Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Kelkit'te 'Sağlık İçin Hareket Et' Yürüyüşü Yapıldı

Sağlık 10.05.2024 - 14:44, Güncelleme: 10.05.2024 - 15:02 6119 kez okundu.
 

Kelkit'te 'Sağlık İçin Hareket Et' Yürüyüşü Yapıldı

Kelkit'te 10 Mayıs Sağlık İçin Hareket Et Günü kapsamında yürüyüş düzenlendi.
Dünya Sağlık Örgütü tarafından bulaşıcı olmayan hastalıkların önlenmesinde fiziksel aktivitenin yararları konusunda toplum bilincini oluşturmak, iyi uygulamalara dikkat çekmek, sağlıklı davranışları ve yaşam tarzlarını teşvik etmek için 10 Mayıs Sağlık İçin Hareket Et Günü olarak belirlenmistir. Ülkemizde de Sağlık İçin Hareket Et Günü kapsamında 81 ilimizde çeşitli etkinliklerle düzenli olarak her yıl kutlanmaktadır. Bu bilincin oluşturulması için Gümüşhane İl Sağlık Müdürlüğü bünyesinde düzenlenen sağlıklı beslenme ve hareketli yaşamın teşvikine yönelik 10 Mayıs Sağlık İcin Hareket Et Günü kapsamında Kelkit İlçe Sağlık Müdurlügü işbirliğinde gençlere yönelik farkındalık bilincinin oluşturulması amacıyla yürüyüş düzenlendi. Yürüyüşe Kelkit Devlet Hastanesi çalışanlari, Kelkit Lokman Hekim Meslek Ve Teknik Anadolu Lisesi ögrencileri ve vatandaşlar katıldı.
Kelkit'te 10 Mayıs Sağlık İçin Hareket Et Günü kapsamında yürüyüş düzenlendi.

Dünya Sağlık Örgütü tarafından bulaşıcı olmayan hastalıkların önlenmesinde fiziksel aktivitenin yararları konusunda toplum bilincini oluşturmak, iyi uygulamalara dikkat çekmek, sağlıklı davranışları ve yaşam tarzlarını teşvik etmek için 10 Mayıs Sağlık İçin Hareket Et Günü olarak belirlenmistir.

Ülkemizde de Sağlık İçin Hareket Et Günü kapsamında 81 ilimizde çeşitli etkinliklerle düzenli olarak her yıl kutlanmaktadır.

Bu bilincin oluşturulması için Gümüşhane İl Sağlık Müdürlüğü bünyesinde düzenlenen sağlıklı beslenme ve hareketli yaşamın teşvikine yönelik 10 Mayıs Sağlık İcin Hareket Et Günü kapsamında Kelkit İlçe Sağlık Müdurlügü işbirliğinde gençlere yönelik farkındalık bilincinin oluşturulması amacıyla yürüyüş düzenlendi.

Yürüyüşe Kelkit Devlet Hastanesi çalışanlari, Kelkit Lokman Hekim Meslek Ve Teknik Anadolu Lisesi ögrencileri ve vatandaşlar katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberkelkit.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.