Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Kemalettin Hoca SBÜ Rektörü oldu

Gümüşhane 02.08.2023 - 22:26, Güncelleme: 22.11.2023 - 05:13 2928+ kez okundu.
 

Kemalettin Hoca SBÜ Rektörü oldu

AK Parti 23,24 ve 25.dönem Gümüşhane Milletvekili Prof.Dr. Kemalettin Aydın, uzun süredir Rektör Yardımcısı olarak görev yaptığı Sağlık Bilimleri Üniversitesine Rektör olarak atandı.
Bugün yayımlanan Resmi Gazete’deki kararnameyle çok sayıda üniversitenin rektör ataması gerçekleştirildi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın imzasıyla yayımlanan kararnameye göre uzun süredir Sağlık Bilimleri Üniversitesinde Rektör Yardımcısı olarak görev yapan Prof.Dr. Kemalettin Aydın aynı üniversiteye Rektör olarak atandı.   AK Parti Siyasi Erdem ve Etik Kurul Başkanı da olan Prof.Dr. Kemalettin Aydın’ın başarılı çalışmalar yaptığı üniversiteye Rektör olarak atanması memleketi Gümüşhane’de sevinçle karşılandı.
AK Parti 23,24 ve 25.dönem Gümüşhane Milletvekili Prof.Dr. Kemalettin Aydın, uzun süredir Rektör Yardımcısı olarak görev yaptığı Sağlık Bilimleri Üniversitesine Rektör olarak atandı.

Bugün yayımlanan Resmi Gazete’deki kararnameyle çok sayıda üniversitenin rektör ataması gerçekleştirildi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın imzasıyla yayımlanan kararnameye göre uzun süredir Sağlık Bilimleri Üniversitesinde Rektör Yardımcısı olarak görev yapan Prof.Dr. Kemalettin Aydın aynı üniversiteye Rektör olarak atandı.

 

AK Parti Siyasi Erdem ve Etik Kurul Başkanı da olan Prof.Dr. Kemalettin Aydın’ın başarılı çalışmalar yaptığı üniversiteye Rektör olarak atanması memleketi Gümüşhane’de sevinçle karşılandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberkelkit.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.