Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Ölüm barajına önlem istiyorlar

Gümüşhane 24.09.2023 - 21:18, Güncelleme: 22.11.2023 - 05:13 3693+ kez okundu.
 

Ölüm barajına önlem istiyorlar

Gümüşhane’nin Kürtün ilçesine bağlı Sapmaz köyü muhtarı Mehmet Günay, köyleri sınırındaki Gökçebel Barajında her yıl ölümlü kazalar olduğunu belirterek baraj sahibi firmaya isyan etti.
Gümüşhane’de özel sektör eliyle yapılan en büyük ve en yüksek kapasiteli Hidro Elektrik Santrali (HES) projesinin barajlarından birisi olan ve Gelevera Deresi üzerine yapılan Gökçebel Barajında son olarak Salı günü bir araç düşmüş ve şahsın cansız bedeni bugün çıkarılmıştı.   Yaşanan olayların ardından sosyal medya hesabından zehir zemberek bir paylaşım yapan muhtar Günay, “Bariyer yapılana kadar daha ne kadar can ödeyeceğiz” dedi.   Gökçebel Baraj gölünün kenarının bariyer yapılmaması nedeniyle her yıl ölümle sonuçlanan kazalar olduğunu hatırlatan Günay, en son kazada da 1 kişinin hayatını kaybettiğini belirterek, “Toplam 2 kişinin ölümünden sorumlu firmanın parasının değerine ulaşamadık. Bariyer yapılana kadar daha ne kadar can ödeyeceğiz? Şu ana kadar 3 kaza oldu” ifadelerini kullandı. Adına türküler yazılan Gelevera Deresi üzerindeki barajın kenarında yapılan ve yaz aylarında oldukça sık kullanılan yol ne beton ne çelik bariyer bulunmaması nedeniyle sürücülerin korkulu rüyası haline gelirken hemen her yıl hem ölümlü hem de yaralanmalı çok sayıda kaza meydana geliyor.
Gümüşhane’nin Kürtün ilçesine bağlı Sapmaz köyü muhtarı Mehmet Günay, köyleri sınırındaki Gökçebel Barajında her yıl ölümlü kazalar olduğunu belirterek baraj sahibi firmaya isyan etti.

Gümüşhane’de özel sektör eliyle yapılan en büyük ve en yüksek kapasiteli Hidro Elektrik Santrali (HES) projesinin barajlarından birisi olan ve Gelevera Deresi üzerine yapılan Gökçebel Barajında son olarak Salı günü bir araç düşmüş ve şahsın cansız bedeni bugün çıkarılmıştı.

 

Yaşanan olayların ardından sosyal medya hesabından zehir zemberek bir paylaşım yapan muhtar Günay, “Bariyer yapılana kadar daha ne kadar can ödeyeceğiz” dedi.

 

Gökçebel Baraj gölünün kenarının bariyer yapılmaması nedeniyle her yıl ölümle sonuçlanan kazalar olduğunu hatırlatan Günay, en son kazada da 1 kişinin hayatını kaybettiğini belirterek, “Toplam 2 kişinin ölümünden sorumlu firmanın parasının değerine ulaşamadık. Bariyer yapılana kadar daha ne kadar can ödeyeceğiz? Şu ana kadar 3 kaza oldu” ifadelerini kullandı.

Adına türküler yazılan Gelevera Deresi üzerindeki barajın kenarında yapılan ve yaz aylarında oldukça sık kullanılan yol ne beton ne çelik bariyer bulunmaması nedeniyle sürücülerin korkulu rüyası haline gelirken hemen her yıl hem ölümlü hem de yaralanmalı çok sayıda kaza meydana geliyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberkelkit.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.