Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Şiran ve Kürtün'de 27 Köy Yolu Ulaşıma Kapandı

Yaşam 27.11.2023 - 10:21, Güncelleme: 27.11.2023 - 10:21 4341+ kez okundu.
 

Şiran ve Kürtün'de 27 Köy Yolu Ulaşıma Kapandı

Şiran ve Kürtün'de kar yağışı nedeniyle 27 köy yoluna ulaşım sağlanamıyor. Ekipler yolları açmak için çalışmalara devam ediyor.
Gümüşhane'de dün gece etkili olan kar nedeniyle Kürtün'de 3 ve Şiran'da 24 olmak üzere toplam 27 köyün yolu ulaşıma kapandı. İl Özel İdaresine bağlı ekipler kapalı yolları ulaşıma açmak için çalışmalarını sürdürüyor. 24 köy yolu kapalı olduğu Şiran'da 5 araç ve  7 personelle karla mücadele çalışması devam ederken, 3 köy yolunun kapalı olduğu Kürtün'de ise 3 araç, 5 personelle karla mücadele çalışması yapılıyor. Kar yağışı ve tipi nedeniyle ulaşıma kapalı olan 27 köy yolunda, İl Özel İdaresine bağlı ekipler tarafından taşımalı eğitim, diyaliz hastaları, cenaze olan köyler ve acil durum olan köylere öncelik vererilerek 8 iş makinesi ve 12 personel ile karla mücadele çalışması gerçekleştiriyor.
Şiran ve Kürtün'de kar yağışı nedeniyle 27 köy yoluna ulaşım sağlanamıyor. Ekipler yolları açmak için çalışmalara devam ediyor.

Gümüşhane'de dün gece etkili olan kar nedeniyle Kürtün'de 3 ve Şiran'da 24 olmak üzere toplam 27 köyün yolu ulaşıma kapandı. İl Özel İdaresine bağlı ekipler kapalı yolları ulaşıma açmak için çalışmalarını sürdürüyor. 24 köy yolu kapalı olduğu Şiran'da 5 araç ve  7 personelle karla mücadele çalışması devam ederken, 3 köy yolunun kapalı olduğu Kürtün'de ise 3 araç, 5 personelle karla mücadele çalışması yapılıyor.

Kar yağışı ve tipi nedeniyle ulaşıma kapalı olan 27 köy yolunda, İl Özel İdaresine bağlı ekipler tarafından taşımalı eğitim, diyaliz hastaları, cenaze olan köyler ve acil durum olan köylere öncelik vererilerek 8 iş makinesi ve 12 personel ile karla mücadele çalışması gerçekleştiriyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberkelkit.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.