Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Vali Tanrısever’den şehit annesine ziyaret

Kelkit 06.09.2023 - 14:06, Güncelleme: 22.11.2023 - 05:13 15097+ kez okundu.
 

Vali Tanrısever’den şehit annesine ziyaret

Gümüşhane Valisi Alper Tanrısever, geçtiğimiz yıl Irak’ın kuzeyinde gerçekleştirilen Pençe-Kilit operasyonu sırasında şehit olan Sözleşmeli Er Selman Güler’in kabrinde dua etti, annesini ziyaret etti.
İlçeye bağlı Başpınar köyünde bulunan şehit kabrini ziyaret ederek babasıyla yan yana yatan şehit asker Selman Güler için dua eden Vali Tanrısever daha sonra köyde yaşayan annesi Ayfer Güler’i ziyaret etti.   Şehit Er Selman Güler'in annesi Ayfer Güler ve yakınları ile sohbet ederek taziyelerini bildiren Vali Tanrısever, şehit askerin evindeki odasında bulunan eşyaları ve yatağına serili Türk Bayrağını görünce duygu dolu anlar yaşadı.   Şehidin annesi, kız kardeşi ve akrabalarına bir istekleri olup olmadığını soran Vali Tanrısever, kapılarının her zaman kendilerine açık olduğunu belirtip hayır dualarını alarak köyden ayrıldı.   Pençe-Kilit operasyonu sırasında Kuzey Irak’ın Kareda bölgesinde bölücü terör örgütü mensuplarınca araziye yerleştirilen el yapımı patlayıcının infilak etmesi sonucu 13 Mayıs 2022 tarihinde 24 yaşında şehadet şerbetini içen Piyade Sözleşmeli Er Selman Güler 3 çocuklu evin tek erkek çocuğuydu. 
Gümüşhane Valisi Alper Tanrısever, geçtiğimiz yıl Irak’ın kuzeyinde gerçekleştirilen Pençe-Kilit operasyonu sırasında şehit olan Sözleşmeli Er Selman Güler’in kabrinde dua etti, annesini ziyaret etti.

İlçeye bağlı Başpınar köyünde bulunan şehit kabrini ziyaret ederek babasıyla yan yana yatan şehit asker Selman Güler için dua eden Vali Tanrısever daha sonra köyde yaşayan annesi Ayfer Güler’i ziyaret etti.

 

Şehit Er Selman Güler'in annesi Ayfer Güler ve yakınları ile sohbet ederek taziyelerini bildiren Vali Tanrısever, şehit askerin evindeki odasında bulunan eşyaları ve yatağına serili Türk Bayrağını görünce duygu dolu anlar yaşadı.

 

Şehidin annesi, kız kardeşi ve akrabalarına bir istekleri olup olmadığını soran Vali Tanrısever, kapılarının her zaman kendilerine açık olduğunu belirtip hayır dualarını alarak köyden ayrıldı.

 

Pençe-Kilit operasyonu sırasında Kuzey Irak’ın Kareda bölgesinde bölücü terör örgütü mensuplarınca araziye yerleştirilen el yapımı patlayıcının infilak etmesi sonucu 13 Mayıs 2022 tarihinde 24 yaşında şehadet şerbetini içen Piyade Sözleşmeli Er Selman Güler 3 çocuklu evin tek erkek çocuğuydu. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberkelkit.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.