Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Ve o yolda çalışmalar başladı

Gümüşhane 06.06.2023 - 09:30, Güncelleme: 22.11.2023 - 05:13 2375+ kez okundu.
 

Ve o yolda çalışmalar başladı

Gümüşhane’nin merkeze bağlı Dibekli köyünde her yağmur yağışının ardından trafik kazasının gerçekleştiği yolda Karayolları ekipleri tarafından çalışmalar başlatıldı.
İkisu-Şiran karayolu üzerindeki Dibekli köyü Topçulu mevkiinde son bir ayda hemen her yağmur yağışının ardından gerçekleşen kazaların ardından Karayolları ekipleri yolun sorunlu olan kısmında Bitümlü Sıcak Karışım (BSK) serimine başladı.   Bugün itibariyle başlatılan çalışmalar bahse konu Dibekli köyü geçişinin tamamında gerçekleştirilecek. Asfalt serimi nedeniyle yolda trafik akışı da kontrollü sağlanıyor.   Dibekli köyü geçişinde devam eden üst yapı yenileme çalışmalarının ardından ilave trafik tedbirlerinin de alınacağı yolda ayrıca kazaların en sık yaşandığı yerlerde kademeli olarak çalışmalar devam edecek. Köy muhtarı Özer Aydurmuş, yolda çalışmaların bugün itibariyle başladığını belirterek “Köyümüzün içinden geçen ve son dönemde araç yoğunluğu artan yolda yağmur yağışlarının ardından gerçekleşen kazalar hem sürücülerin hem de köylü vatandaşlarımızın can ve mal güvenliğini tehdit ediyordu. Son dönemde sıklaşan kazaların ardından bugün sabah itibariyle Karayolları ekiplerimiz bölgede kapsamlı bir çalışmaya başladı. İnşallah yapım işi tamamlandıktan sonra yolun kayganlaşması sonucu gerçekleşen kazalar sona ermiş olacak. Allah devletimize zeval vermesin. Emeği geçen başta Karayolları ekipleri olmak üzere herkese teşekkür ediyorum” dedi.
Gümüşhane’nin merkeze bağlı Dibekli köyünde her yağmur yağışının ardından trafik kazasının gerçekleştiği yolda Karayolları ekipleri tarafından çalışmalar başlatıldı.

İkisu-Şiran karayolu üzerindeki Dibekli köyü Topçulu mevkiinde son bir ayda hemen her yağmur yağışının ardından gerçekleşen kazaların ardından Karayolları ekipleri yolun sorunlu olan kısmında Bitümlü Sıcak Karışım (BSK) serimine başladı.

 

Bugün itibariyle başlatılan çalışmalar bahse konu Dibekli köyü geçişinin tamamında gerçekleştirilecek. Asfalt serimi nedeniyle yolda trafik akışı da kontrollü sağlanıyor.

 

Dibekli köyü geçişinde devam eden üst yapı yenileme çalışmalarının ardından ilave trafik tedbirlerinin de alınacağı yolda ayrıca kazaların en sık yaşandığı yerlerde kademeli olarak çalışmalar devam edecek.

Köy muhtarı Özer Aydurmuş, yolda çalışmaların bugün itibariyle başladığını belirterek “Köyümüzün içinden geçen ve son dönemde araç yoğunluğu artan yolda yağmur yağışlarının ardından gerçekleşen kazalar hem sürücülerin hem de köylü vatandaşlarımızın can ve mal güvenliğini tehdit ediyordu. Son dönemde sıklaşan kazaların ardından bugün sabah itibariyle Karayolları ekiplerimiz bölgede kapsamlı bir çalışmaya başladı. İnşallah yapım işi tamamlandıktan sonra yolun kayganlaşması sonucu gerçekleşen kazalar sona ermiş olacak. Allah devletimize zeval vermesin. Emeği geçen başta Karayolları ekipleri olmak üzere herkese teşekkür ediyorum” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberkelkit.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.