Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Yine aynı yol yine kaza: 1 yaralı

Gümüşhane 01.06.2023 - 22:41, Güncelleme: 22.11.2023 - 05:13 2519+ kez okundu.
 

Yine aynı yol yine kaza: 1 yaralı

Gümüşhane’nin merkeze bağlı Dibekli köyünde kontrolden çıkan tır yan yattı. Hemen hemen her yağışın ardından bir kazanın gerçekleştiği yolda bugünkü kazada 1 kişi yaralandı.
Edinilen bilgiye Rize’deki ÇAYKUR fabrikalarına boş karton götüren Beytullah Yalçınkaya yönetimindeki 38 GN 448 plakalı tır İkisu istikametine ilerlerken Dibekli köyü Topçulu Mahallesi, Kavunluk mevkiinde yağış nedeniyle kayganlaşan yolda kontrolden çıkarak bariyerlere çarpıp yan yattı.   Sürücü Yalçınkaya kazayı hafif yaralı olarak atlatırken 112 Acil Sağlık ekiplerinin olay yerinde yaptığı ilk müdahalenin ardından Gümüşhane Devlet Hastanesinde tedavi altına alındı.   Tırın kasasında bulunan boş kartonlar kazanın ardından bölgeye dağılırken İkisu-Şiran karayolu üzerindeki Dibekli köyü Topçulu mevkiinde son 1 ayda 4 kazanın meydana geldiği yere 200 metre mesafedeki kaza vatandaşları isyan ettirdi. Yeni Zigana Tünelinin açılmasıyla birlikte yoldaki trafik akışının arttığını kaydeden Dibekli köyü sakinleri, “Daha önceki gün köyümüzde başka bir kaza daha olmuştu. Maddi hasarlılarla birlikte bu mevkide ne kadar kaza olduğunu sayamıyoruz artık. Yeni Zigana Tüneliyle birlikte çok sayıda tır rotasını buraya çevirdi ve yoldaki araç sayısı arttı. Vadideki madenlere çalışan kamyon ve tırları da dahil edince bu yoldan günde yüzlerce tır ve kamyon geçiyor. Havaların yağışlı olması nedeniyle yetkililer asfalt çalışması yapamıyoruz diyorlar ama farklı yöntemlerle levha, tabela, pankart veya sürekli trafik ekibi bulundurularak olası can ve mal kayıplarının önüne geçilmesini istiyoruz” dedi.
Gümüşhane’nin merkeze bağlı Dibekli köyünde kontrolden çıkan tır yan yattı. Hemen hemen her yağışın ardından bir kazanın gerçekleştiği yolda bugünkü kazada 1 kişi yaralandı.

Edinilen bilgiye Rize’deki ÇAYKUR fabrikalarına boş karton götüren Beytullah Yalçınkaya yönetimindeki 38 GN 448 plakalı tır İkisu istikametine ilerlerken Dibekli köyü Topçulu Mahallesi, Kavunluk mevkiinde yağış nedeniyle kayganlaşan yolda kontrolden çıkarak bariyerlere çarpıp yan yattı.

 

Sürücü Yalçınkaya kazayı hafif yaralı olarak atlatırken 112 Acil Sağlık ekiplerinin olay yerinde yaptığı ilk müdahalenin ardından Gümüşhane Devlet Hastanesinde tedavi altına alındı.

 

Tırın kasasında bulunan boş kartonlar kazanın ardından bölgeye dağılırken İkisu-Şiran karayolu üzerindeki Dibekli köyü Topçulu mevkiinde son 1 ayda 4 kazanın meydana geldiği yere 200 metre mesafedeki kaza vatandaşları isyan ettirdi.

Yeni Zigana Tünelinin açılmasıyla birlikte yoldaki trafik akışının arttığını kaydeden Dibekli köyü sakinleri, “Daha önceki gün köyümüzde başka bir kaza daha olmuştu. Maddi hasarlılarla birlikte bu mevkide ne kadar kaza olduğunu sayamıyoruz artık. Yeni Zigana Tüneliyle birlikte çok sayıda tır rotasını buraya çevirdi ve yoldaki araç sayısı arttı. Vadideki madenlere çalışan kamyon ve tırları da dahil edince bu yoldan günde yüzlerce tır ve kamyon geçiyor. Havaların yağışlı olması nedeniyle yetkililer asfalt çalışması yapamıyoruz diyorlar ama farklı yöntemlerle levha, tabela, pankart veya sürekli trafik ekibi bulundurularak olası can ve mal kayıplarının önüne geçilmesini istiyoruz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberkelkit.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.