Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Birol TUĞLU'dan Açıklama

Siyaset 15.01.2024 - 23:54, Güncelleme: 16.01.2024 - 00:10 15596+ kez okundu.
 

Birol TUĞLU'dan Açıklama

MHP'den Kelkit Belediye Başkan Adayı olarak gösterilen Birol TUĞLU,bunun üzerine bir açıklama yaptı.
"Saygıdeğer MHP Genel Başkanımız Sn. Devlet Bahçeli Bey'in takdir ve teveccühleri ile 31Mart 2024 tarihinde yapılacak olan Mahalli İdareler seçiminde MHP Kelkit Belediye Başkan Adayı olarak gösterilmişbulunmaktayım.   Şahsımı bu göreve layık gören Sayın GenelBaşkanımıza şükranlarımı sunuyorum. MHP MYK üyesi Gümüşhane Milletvekilimiz Sn.Musa Küçük'e, Gümüşhane İl Başkanımız Sn.Mete Kaya ve Yönetim Kuruluna, Kelkit İlçeBaşkanımız Sn. Şahin Demir ve Yönetim Kuruluna, Kelkit Ülkü Ocakları Başkanı Sn.Mehmet Batuhan Yıldırım ve teşkilatı ile her zaman desteklerini hissettiren siz değerli hemşehrilerime teşekkürlerimi sunuyorum.   Değerli hemşehrilerim;   Türkiye Yüzyılı hedeflerinin her yönüyle yansıdığı mutlu ve güçlü bir Kelkit'i inşa edene kadar gündüz oturmayacağız, gece uyumayacağız.   Güzel Kelkit'imizin, tarihi, kültürel ve doğalvarlıklarını koruyarak, sosyal ve ekonomik kalkınmasına yön verecek çalışmalarımızla,tecrübelerimle katılımcılık, şeffaflık, sosyaladalet ilkeleri çerçevesinde çalışarak,özellikle kimsesizlerin kimsesi yanındaki şefkat eli olacak sosyal belediyecilik anlayışını başlatarak,Kaybedecek vaktimizin olmadığını bilerek,Kelkit'lilerin yüzü gülsün, Kelkit daha güzel olsun diye durmadan, dinlenmeden çalışan dinamik bir Kelkit Belediyesi için,Partimizin İl ve ilçe teşkilatları ile ocak teşkilatımızın desteklerinde, yol arkadaşlarım,dostlarım ve sevgili Kelkit'lilerle birlikte yeni bir yola çıkıyoruz.   Hayırlı dua ve desteklerinizi bekliyor, selam vesaygılarımı sunuyorum."     Birol TUĞLU(MHP Kelkit Belediye Başkan Adayı)  
MHP'den Kelkit Belediye Başkan Adayı olarak gösterilen Birol TUĞLU,bunun üzerine bir açıklama yaptı.

"Saygıdeğer MHP Genel Başkanımız Sn. Devlet Bahçeli Bey'in takdir ve teveccühleri ile 31Mart 2024 tarihinde yapılacak olan Mahalli İdareler seçiminde MHP Kelkit Belediye Başkan Adayı " class="text-dark font-weight-bold" target="_blank"> Kelkit Belediye Başkan Adayı olarak gösterilmişbulunmaktayım.

 

Şahsımı bu göreve layık gören Sayın GenelBaşkanımıza şükranlarımı sunuyorum. MHP MYK üyesi Gümüşhane Milletvekilimiz Sn.Musa Küçük'e, Gümüşhane İl Başkanımız Sn.Mete Kaya ve Yönetim Kuruluna, Kelkit İlçeBaşkanımız Sn. Şahin Demir ve Yönetim Kuruluna, Kelkit Ülkü Ocakları Başkanı Sn.Mehmet Batuhan Yıldırım ve teşkilatı ile her zaman desteklerini hissettiren siz değerli hemşehrilerime teşekkürlerimi sunuyorum.

 

Değerli hemşehrilerim;

 

Türkiye Yüzyılı hedeflerinin her yönüyle yansıdığı mutlu ve güçlü bir Kelkit'i inşa edene kadar gündüz oturmayacağız, gece uyumayacağız.

 

Güzel Kelkit'imizin, tarihi, kültürel ve doğalvarlıklarını koruyarak, sosyal ve ekonomik kalkınmasına yön verecek çalışmalarımızla,tecrübelerimle katılımcılık, şeffaflık, sosyaladalet ilkeleri çerçevesinde çalışarak,özellikle kimsesizlerin kimsesi yanındaki şefkat eli olacak sosyal belediyecilik anlayışını başlatarak,Kaybedecek vaktimizin olmadığını bilerek,Kelkit'lilerin yüzü gülsün, Kelkit daha güzel olsun diye durmadan, dinlenmeden çalışan dinamik bir Kelkit Belediyesi için,Partimizin İl ve ilçe teşkilatları ile ocak teşkilatımızın desteklerinde, yol arkadaşlarım,dostlarım ve sevgili Kelkit'lilerle birlikte yeni bir yola çıkıyoruz.

 

Hayırlı dua ve desteklerinizi bekliyor, selam vesaygılarımı sunuyorum."

    Birol TUĞLU(MHP Kelkit Belediye Başkan Adayı)

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberkelkit.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.