Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Çöpleri yakmak isterken 2 hektarlık alanı küle döndürdü

Gümüşhane 05.10.2023 - 16:03, Güncelleme: 22.11.2023 - 05:13 51090+ kez okundu.
 

Çöpleri yakmak isterken 2 hektarlık alanı küle döndürdü

Gümüşhane kent merkezinde geçtiğimiz hafta 2 hektarlık otluk ve çalılık alanın küle döndüğü yangını araştıran Emniyet güçleri yangının O.K isimli şahsın bölgedeki çöpleri temizlemek için yaktığı ateş
Gümüşhane’de geçtiğimiz Cuma günü Canca Mahallesi, Limon Deresi ve tarihi Canca Kalesi arasında bulunan bölgede yangın çıkmış, otların kuru olması ve rüzgârın etkisiyle büyüyen yangın Canca Kalesine kadar olan yamacı kaplamış, Orman İşletme ve itfaiye ekiplerinin yaklaşık 3 saat süren çalışmasının ardından söndürülmüştü. Çevreyi temizlemek isterken, 2 hektarlık alanı yakmış Yaklaşık 2 hektarlık otluk ve çalılık alanın küle döndüğü yangının ardından İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri yangının çıkış sebebinin belirlenmesi için çalışma başlattı. Bölgedeki kameraları detaylı şekilde inceleyen ekipler yangının başlangıç noktasına yakın bölgede bir şüpheli tespit etti. Yapılan çalışma neticesinde polis ekipleri tarafından gözaltına alınan O.K. isimli şahıs polis merkezine götürüldü. Burada ifadesi alınan O.K. öğle saatlerinde olay yerinde olduğunu, çevrede çok fazla çöp bulunduğunu ve bu çöpleri temizlemek için bir ateş yaktığını daha sonra bölgeden ayrıldığını söyledi. O.K. ifadesinin ardından serbest bırakıldı.
Gümüşhane kent merkezinde geçtiğimiz hafta 2 hektarlık otluk ve çalılık alanın küle döndüğü yangını araştıran Emniyet güçleri yangının O.K isimli şahsın bölgedeki çöpleri temizlemek için yaktığı ateş

Gümüşhane’de geçtiğimiz Cuma günü Canca Mahallesi, Limon Deresi ve tarihi Canca Kalesi arasında bulunan bölgede yangın çıkmış, otların kuru olması ve rüzgârın etkisiyle büyüyen yangın Canca Kalesine kadar olan yamacı kaplamış, Orman İşletme ve itfaiye ekiplerinin yaklaşık 3 saat süren çalışmasının ardından söndürülmüştü.

Çevreyi temizlemek isterken, 2 hektarlık alanı yakmış

Yaklaşık 2 hektarlık otluk ve çalılık alanın küle döndüğü yangının ardından İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri yangının çıkış sebebinin belirlenmesi için çalışma başlattı.

Bölgedeki kameraları detaylı şekilde inceleyen ekipler yangının başlangıç noktasına yakın bölgede bir şüpheli tespit etti.

Yapılan çalışma neticesinde polis ekipleri tarafından gözaltına alınan O.K. isimli şahıs polis merkezine götürüldü. Burada ifadesi alınan O.K. öğle saatlerinde olay yerinde olduğunu, çevrede çok fazla çöp bulunduğunu ve bu çöpleri temizlemek için bir ateş yaktığını daha sonra bölgeden ayrıldığını söyledi. O.K. ifadesinin ardından serbest bırakıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberkelkit.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.