Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Feyzanur dünya şampiyonu oldu

Gümüşhane 23.05.2023 - 10:24, Güncelleme: 22.11.2023 - 05:13 3612+ kez okundu.
 

Feyzanur dünya şampiyonu oldu

Gümüşhaneli milli kick boks sporcumuz Feyzanur Azizoğlu, İstanbul'da yapılan 8. Turkish Open WAKO Dünya Kupasında 56 kilogramda tüm rakiplerini yenerek dünya şampiyonu oldu.
Türkiye Kick Boks Federasyonu tarafından organize edilen ve 17-21 Mayıs tarihleri arasında İstanbul TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezinde yapılan turnuvada sporcumuz Azizoğlu, tüm rakiplerini yenerek altın madalyayı elde etti.   Toplamda 35’ten fazla ülkeden bin 500’e yakın sporcunun katılımıyla gerçekleştirilen turnuvaya Kelkit Osmanlı Gençlik ve Spor Kulübü bünyesinde katılan 8 sporcudan birisi olan Feyzanur Azizoğlu, bugün oynadığı final müsabakasında rakibini yenerek dünya şampiyonu oldu.   Kariyerinde çok sayıda şampiyonluk elde eden Azizoğlu’nun son turnuvadaki başarısı hemşehrilerini de gururlandırırken başta sporcumuz olmak üzere antrenörü İbrahim Çiçek ve kulüp başkanı Osman Nas'ı tebrik ediyoruz. 
Gümüşhaneli milli kick boks sporcumuz Feyzanur Azizoğlu, İstanbul'da yapılan 8. Turkish Open WAKO Dünya Kupasında 56 kilogramda tüm rakiplerini yenerek dünya şampiyonu oldu.

Türkiye Kick Boks Federasyonu tarafından organize edilen ve 17-21 Mayıs tarihleri arasında İstanbul TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezinde yapılan turnuvada sporcumuz Azizoğlu, tüm rakiplerini yenerek altın madalyayı elde etti.

 

Toplamda 35’ten fazla ülkeden bin 500’e yakın sporcunun katılımıyla gerçekleştirilen turnuvaya Kelkit Osmanlı Gençlik ve Spor Kulübü bünyesinde katılan 8 sporcudan birisi olan Feyzanur Azizoğlu, bugün oynadığı final müsabakasında rakibini yenerek dünya şampiyonu oldu.

 

Kariyerinde çok sayıda şampiyonluk elde eden Azizoğlu’nun son turnuvadaki başarısı hemşehrilerini de gururlandırırken başta sporcumuz olmak üzere antrenörü İbrahim Çiçek ve kulüp başkanı Osman Nas'ı tebrik ediyoruz. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberkelkit.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.