Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Gümüşhane Üniversitesi Öğretim Üyesi alım ilanı

Gümüşhane 30.10.2023 - 14:03, Güncelleme: 22.11.2023 - 05:13 49659+ kez okundu.
 

Gümüşhane Üniversitesi Öğretim Üyesi alım ilanı

Gümüşhane Üniversitesi Öğretim Üyesi alım ilanı yayınlandı.
Gümüşhane Üniversitesi  2547 sayılı Kanunun ve Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Yönetmeliğinin ilgili maddeleri uyarınca öğretim üyesi alınacak. Başvuracak adayların Gümüşhane Üniversitesi web sayfasında yayınlanan "Gümüşhane Üniversitesi Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Yönergesi"nde belirtilen kriterleri taşımaları halinde başvurularını tamamlayabilecekler. Detaylı bilgi ve başvuru şartları için:  https://www.ilan.gov.tr/ilan/1337889/kamu-akademik-personel-akademik-personel-alimlari-gumushane-universitesi-ogretim-uyesi-alim-ilani
Gümüşhane Üniversitesi Öğretim Üyesi alım ilanı yayınlandı.

Gümüşhane Üniversitesi  2547 sayılı Kanunun ve Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Yönetmeliğinin ilgili maddeleri uyarınca öğretim üyesi alınacak. Başvuracak adayların Gümüşhane Üniversitesi web sayfasında yayınlanan "Gümüşhane Üniversitesi Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Yönergesi"nde belirtilen kriterleri taşımaları halinde başvurularını tamamlayabilecekler.

Detaylı bilgi ve başvuru şartları için: 

https://www.ilan.gov.tr/ilan/1337889/kamu-akademik-personel-akademik-personel-alimlari-gumushane-universitesi-ogretim-uyesi-alim-ilani

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberkelkit.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.