Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Haydi Gümüşhane Gazze İçin Hayır Çarşısına!!!

Gümüşhane 01.11.2023 - 17:51, Güncelleme: 22.11.2023 - 05:13 48641+ kez okundu.
 

Haydi Gümüşhane Gazze İçin Hayır Çarşısına!!!

Gümüşhane’de Filistin’de destek olmak için ‘hayır çarşısı’ kurulacak.
Gümüşhane İl Müftülüğü, Türkiye Diyanet Vakfı ve TDK Gönüllü Gümüşhane Kemaliye Cami altında, 2-3 Kasım tarihlerinde ‘Gazze için hayır çarşısı’ kuracak.  Gümüşhane İl Müftüsü Hüseyin Gün yapılacak olan etkinlikle ilgili gazetemize açıklamalarda bulundu. Müftü Gün, Diyanet işleri Başkanlığı’nın, Filistin’e destek olmak amacıyla kampanya başlattığını belirterek,  “Filistinli kardeşlerimizin İsrail zulmü altında inim inim inledikleri bu dönemde Diyanet İşleri Başkanlığımız 27 Ekim tarihinde camilerimizden hayırsever kardeşlerimizin Filistinli kardeşlerimize destek olmak amacıyla bir yardım kampanyası düzenlemişti. Bu çerçevede Filistinli kardeşlerimizin acil ihtiyaçlarını karşılamak üzere Diyanet işleri Başkanlığımızın bu kampanyası devam etmekte olup aynı zamanda Gümüşhane İl Müftülüğümüz, TDV Kadın gönüllülerimiz ve Türkiye Diyanet Vakfı kanalıyla bir gıda kermesi düzenlemeyi ve buradan elde edilecek miktarı da yine Filistinli kardeşlerimizin yararına kullanmak amacıyla 2 ve 3 Kasım tarihlerinde Kemaliye camii altında ve Zafer meydanında bir gıda kelimesi tertip ettik” ifadelerini kullandı. ÇOLUK ÇOCUK DEMEDEN, HERKESİ KERMESE BEKLİYORUZ’ Müftü Gün, “Gümüşhaneli kardeşlerimizin Filistin'de büyük bir zulme maruz kalan Filistinli kardeşlerimize destek olabilmek bir nebze olsun onların ihtiyaçlarını karşılayabilmek ve hakikaten vicdanlarımızı sızlatan bu zulüm karşısında elimizden geldiğince bir çaba ve gayret sarf etmek amacıyla böyle bir kermes programı organize ettik. İnşallah hem yardım kampanyasında hem de kermesten elde edilen meblağları Türkiye Diyanet Vakfı merkezimizin aracılığıyla Filistinli kardeşlerimize ulaştırmayı düşünüyoruz. Bu sebeple hayırsever Gümüşhaneli kardeşlerimizi kadın çoluk çocuk demeden büyük bir zulme maruz kalan Filistin kardeşlerimize destek olmak amacıyla düzenlenen bu kampanyaya ve kermesimize katkı sunmaya davet ediyorum. Her zaman mazlumun yanında yer alan Necip milletimizin evlatlarının bu kampanyaya da gönülden destek vereceğine inanıyor, şimdiden Gümüşhaneli kardeşlerimizin bu hayırlarını Rabbimin kabul etmesini niyaz ediyorum. Ayrıca Filistin'de zulüm altında olan kardeşlerimizin bir an evvel bu zulümden kurtularak özgürce vatanlarında yaşamasını Yüce Rabbimden niyaz ediyorum” dedi.
Gümüşhane’de Filistin’de destek olmak için ‘hayır çarşısı’ kurulacak.

Gümüşhane İl Müftülüğü, Türkiye Diyanet Vakfı ve TDK Gönüllü Gümüşhane Kemaliye Cami altında, 2-3 Kasım tarihlerinde ‘Gazze için hayır çarşısı’ kuracak.  Gümüşhane İl Müftüsü Hüseyin Gün yapılacak olan etkinlikle ilgili gazetemize açıklamalarda bulundu.

Müftü Gün, Diyanet işleri Başkanlığı’nın, Filistin’e destek olmak amacıyla kampanya başlattığını belirterek,  “Filistinli kardeşlerimizin İsrail zulmü altında inim inim inledikleri bu dönemde Diyanet İşleri Başkanlığımız 27 Ekim tarihinde camilerimizden hayırsever kardeşlerimizin Filistinli kardeşlerimize destek olmak amacıyla bir yardım kampanyası düzenlemişti. Bu çerçevede Filistinli kardeşlerimizin acil ihtiyaçlarını karşılamak üzere Diyanet işleri Başkanlığımızın bu kampanyası devam etmekte olup aynı zamanda Gümüşhane İl Müftülüğümüz, TDV Kadın gönüllülerimiz ve Türkiye Diyanet Vakfı kanalıyla bir gıda kermesi düzenlemeyi ve buradan elde edilecek miktarı da yine Filistinli kardeşlerimizin yararına kullanmak amacıyla 2 ve 3 Kasım tarihlerinde Kemaliye camii altında ve Zafer meydanında bir gıda kelimesi tertip ettik” ifadelerini kullandı.

ÇOLUK ÇOCUK DEMEDEN, HERKESİ KERMESE BEKLİYORUZ’

Müftü Gün, “Gümüşhaneli kardeşlerimizin Filistin'de büyük bir zulme maruz kalan Filistinli kardeşlerimize destek olabilmek bir nebze olsun onların ihtiyaçlarını karşılayabilmek ve hakikaten vicdanlarımızı sızlatan bu zulüm karşısında elimizden geldiğince bir çaba ve gayret sarf etmek amacıyla böyle bir kermes programı organize ettik. İnşallah hem yardım kampanyasında hem de kermesten elde edilen meblağları Türkiye Diyanet Vakfı merkezimizin aracılığıyla Filistinli kardeşlerimize ulaştırmayı düşünüyoruz. Bu sebeple hayırsever Gümüşhaneli kardeşlerimizi kadın çoluk çocuk demeden büyük bir zulme maruz kalan Filistin kardeşlerimize destek olmak amacıyla düzenlenen bu kampanyaya ve kermesimize katkı sunmaya davet ediyorum. Her zaman mazlumun yanında yer alan Necip milletimizin evlatlarının bu kampanyaya da gönülden destek vereceğine inanıyor, şimdiden Gümüşhaneli kardeşlerimizin bu hayırlarını Rabbimin kabul etmesini niyaz ediyorum. Ayrıca Filistin'de zulüm altında olan kardeşlerimizin bir an evvel bu zulümden kurtularak özgürce vatanlarında yaşamasını Yüce Rabbimden niyaz ediyorum” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberkelkit.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.