Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Kelkit Ticaret ve Sanayi Odasının planladığı TKDK Bilgilendirme Toplantısı Yapıldı

Kelkit 10.10.2023 - 08:18, Güncelleme: 22.11.2023 - 05:13 14337+ kez okundu.
 

Kelkit Ticaret ve Sanayi Odasının planladığı TKDK Bilgilendirme Toplantısı Yapıldı

Kelkit Ticaret ve Sanayi Odasının planladığı TKDK Bilgilendirme Toplantısı Yapıldı
Kelkit Ticaret ve Sanayi Odası’nın bölgemizin kalkınması için büyük öneme sahip Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu(TKDK) destekleri hakkında girişimcileri bilgilendirmek amacıyla düzenlediği bilgilendirme toplantısı yoğun katılımla gerçekleşti.  Kelkit TSO’ nun bölgemizin kalkınmasında çok büyük önem arz eden TKDK destekleri hakkında girişimcileri bilgilendirmek amacıyla düzenlediği toplantı yoğun katılımla gerçekleşti.  Kelkit Ticaret ve Sanayi Odası, Kelkit ve Şiran Ziraat Odası Tarım ve Orman Bakanlığı, Tarım Reformu Genel Müdürlüğü tarafından yürütülen Avrupa Birliği Katkılı Kırsal Kalkınma Destekleri “IPARD-III” Programı’nın bilgilendirme ve tanıtım toplantısı Kelkit Belediyesi Konferans Salonunda gerçekleştirildi.   Toplantıya katılan çok sayıda yatırımcı Ocak ayında açıklanacak ve Gümüşhane’nin de dahil olduğu IPARD-III için doldurdukları formlarda projelerine de yer vererek fikirlerinin hayata geçirilmesi için fırsat buldular.  Toplantıda ayrıca “IPARD-III” kapsamlarını girişimcilerimize aktaran Proje Danışmanı Alkan YENER, bölgemiz sınırları içinde hayata geçirilmesi uygun projelere de değindi. Özellikle bölgemiz sınırları içinde coğrafi ve iklim şartlarına elverişli kırsal turizm ile birlikte “süt ve süt ürünleri, yenilenebilir enerji, su ürünleri yetiştiriciliği” gibi başlıkların altını çizerek katılımcıları bilgilendirdi. Toplantı sonrası birebir özel olarak girişimcilerde ilgilenerek projeleri hakkında bilgilendirme yaptı. 
Kelkit Ticaret ve Sanayi Odasının planladığı TKDK Bilgilendirme Toplantısı Yapıldı

Kelkit Ticaret ve Sanayi Odası’nın bölgemizin kalkınması için büyük öneme sahip Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu(TKDK) destekleri hakkında girişimcileri bilgilendirmek amacıyla düzenlediği bilgilendirme toplantısı yoğun katılımla gerçekleşti. 

Kelkit TSO’ nun bölgemizin kalkınmasında çok büyük önem arz eden TKDK destekleri hakkında girişimcileri bilgilendirmek amacıyla düzenlediği toplantı yoğun katılımla gerçekleşti. 

Kelkit Ticaret ve Sanayi Odası, Kelkit ve Şiran Ziraat Odası Tarım ve Orman Bakanlığı, Tarım Reformu Genel Müdürlüğü tarafından yürütülen Avrupa Birliği Katkılı Kırsal Kalkınma Destekleri “IPARD-III” Programı’nın bilgilendirme ve tanıtım toplantısı Kelkit Belediyesi Konferans Salonunda gerçekleştirildi.  

Toplantıya katılan çok sayıda yatırımcı Ocak ayında açıklanacak ve Gümüşhane’nin de dahil olduğu IPARD-III için doldurdukları formlarda projelerine de yer vererek fikirlerinin hayata geçirilmesi için fırsat buldular. 

Toplantıda ayrıca “IPARD-III” kapsamlarını girişimcilerimize aktaran Proje Danışmanı Alkan YENER, bölgemiz sınırları içinde hayata geçirilmesi uygun projelere de değindi. Özellikle bölgemiz sınırları içinde coğrafi ve iklim şartlarına elverişli kırsal turizm ile birlikte “süt ve süt ürünleri, yenilenebilir enerji, su ürünleri yetiştiriciliği” gibi başlıkların altını çizerek katılımcıları bilgilendirdi. Toplantı sonrası birebir özel olarak girişimcilerde ilgilenerek projeleri hakkında bilgilendirme yaptı. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberkelkit.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.