Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Kelkit'te Depremden Etkilenen Öğrenciler Spor Salonuna Yerleştirildi

Gündem 19.12.2023 - 06:58, Güncelleme: 19.12.2023 - 06:59 16890+ kez okundu.
 

Kelkit'te Depremden Etkilenen Öğrenciler Spor Salonuna Yerleştirildi

2 gün üst üste Kelkit'te meydana gelen depremler sonucu 6 şubat depremini yaşamış öğrencileri tedirgin etti. Bunun üzerine yurtlarına girmek istemeyen öğrenciler Kelkit'teki kapalı spor salonuna yerleştirildiler.
Dün akşam gerçekleşen 4,3 büyüklüğündeki depremin ardından son 24 saatte 29 sarsıntının kaydedildiği ve bugün akşam saatlerinde de 4,0 ve 3,4 büyüklüğündeki depremlerle sarsılan Kelkit'te bir dizi tedbir alındı. Depremlerin ardından A Haber’in canlı yayınına konuk olan Vali Alper Tanrısever, hem dün hem de bugün gerçekleşen depremlerin can ve mal kaybına neden olmadığını belirterek,Özellikle deprem bölgesinden gelen üniversite öğrencilerinin çok heyecanlanıp korktuklarını aktaran Vali Tanrısever, “Onların psikolojik olarak kendilerini güvende ve rahat hissetmeleri için Kelkit ilçemizde spor salonlarımızı açtık. Sıcak bir ortamda iaşelerini de sağlayarak isteyenleri misafir edeceğiz. Halkımızı paniğe kapılmadan kendi önlemlerini almalarını talep ediyoruz. Biz her türlü müdahaleye hazırız” ifadelerini kullandı. Tanrısever'in açıklamalarından sonra AK Parti İlçe Başkanı Sadi Tüysüz spor salonuna giderek öğrencilerin durumlarını gözlemleyip onları dinledi.
2 gün üst üste Kelkit'te meydana gelen depremler sonucu 6 şubat depremini yaşamış öğrencileri tedirgin etti. Bunun üzerine yurtlarına girmek istemeyen öğrenciler Kelkit'teki kapalı spor salonuna yerleştirildiler.

Dün akşam gerçekleşen 4,3 büyüklüğündeki depremin ardından son 24 saatte 29 sarsıntının kaydedildiği ve bugün akşam saatlerinde de 4,0 ve 3,4 büyüklüğündeki depremlerle sarsılan Kelkit'te bir dizi tedbir alındı.

Depremlerin ardından A Haber’in canlı yayınına konuk olan Vali Alper Tanrısever, hem dün hem de bugün gerçekleşen depremlerin can ve mal kaybına neden olmadığını belirterek,Özellikle deprem bölgesinden gelen üniversite öğrencilerinin çok heyecanlanıp korktuklarını aktaran Vali Tanrısever, “Onların psikolojik olarak kendilerini güvende ve rahat hissetmeleri için Kelkit ilçemizde spor salonlarımızı açtık. Sıcak bir ortamda iaşelerini de sağlayarak isteyenleri misafir edeceğiz. Halkımızı paniğe kapılmadan kendi önlemlerini almalarını talep ediyoruz. Biz her türlü müdahaleye hazırız” ifadelerini kullandı.

Tanrısever'in açıklamalarından sonra AK Parti İlçe Başkanı Sadi Tüysüz spor salonuna giderek öğrencilerin durumlarını gözlemleyip onları dinledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberkelkit.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.