Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Kelkit'te Karabuğday Ürünleri İhraç Edilmeye Başlandı

Yaşam 23.01.2024 - 12:55, Güncelleme: 23.01.2024 - 12:55 11898+ kez okundu.
 

Kelkit'te Karabuğday Ürünleri İhraç Edilmeye Başlandı

Öbektaş beldesinde Tam Tarım Hayvancılık tarafından kurulan karabuğday un ve bulgur fabrikasında üretilen,glutensiz karabuğday unu ihracatına bugün itibariyle başlandı.
İlk sevkiyata Tam Tarım A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Tayyar Gürsoy, Kelkit TSO Başkanı Mustafa Servet Daltaban katıldı.Tam Tarım A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Tayyar GÜRSOY, ihracatın kendileri için önemli bir dönüm noktası olduğunu söyledi. "İhracatla birlikte şirketimizin vizyonunu ve hedeflerini daha da büyütüyoruz. Bu ihracatı gerçekleştirmemizde bizlere destek olan herkese teşekkür ediyoruz." dedi. Kelkit TSO Başkanı Mustafa Servet DALTABAN, İlçemizin sahip olduğu doğal ve beşeri kaynakların ihracat potansiyeli açısından oldukça önemli olduğunu belirterek,  “İhracat, bir ülkenin ekonomik gücünün ve refahının önemli göstergelerinden biridir. İhracat yapan ülkeler, ithalata bağımlı olmaktan kurtularak, kendi kaynaklarından elde ettikleri gelirle kalkınmayı sağlarlar. Bu nedenle, ilçemizin ekonomik kalkınması için ihracatı artırmamız gerekmektedir. İlçemiz, zengin tarım ve hayvancılık potansiyeline sahiptir. Ayrıca, madencilik ve ormancılık gibi sektörlerde de önemli bir potansiyele sahiptir. Bu sektörlerde faaliyet gösteren firmalarımızın ihracata yönelmesi, ilçemizin ekonomisine önemli katkılar sağlayacaktır" dedi.
Öbektaş beldesinde Tam Tarım Hayvancılık tarafından kurulan karabuğday un ve bulgur fabrikasında üretilen,glutensiz karabuğday unu ihracatına bugün itibariyle başlandı.

İlk sevkiyata Tam Tarım A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Tayyar Gürsoy, Kelkit TSO Başkanı Mustafa Servet Daltaban katıldı.Tam Tarım A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Tayyar GÜRSOY, ihracatın kendileri için önemli bir dönüm noktası olduğunu söyledi. "İhracatla birlikte şirketimizin vizyonunu ve hedeflerini daha da büyütüyoruz. Bu ihracatı gerçekleştirmemizde bizlere destek olan herkese teşekkür ediyoruz." dedi.

Kelkit TSO Başkanı Mustafa Servet DALTABAN, İlçemizin sahip olduğu doğal ve beşeri kaynakların ihracat potansiyeli açısından oldukça önemli olduğunu belirterek,

 “İhracat, bir ülkenin ekonomik gücünün ve refahının önemli göstergelerinden biridir. İhracat yapan ülkeler, ithalata bağımlı olmaktan kurtularak, kendi kaynaklarından elde ettikleri gelirle kalkınmayı sağlarlar. Bu nedenle, ilçemizin ekonomik kalkınması için ihracatı artırmamız gerekmektedir. İlçemiz, zengin tarım ve hayvancılık potansiyeline sahiptir. Ayrıca, madencilik ve ormancılık gibi sektörlerde de önemli bir potansiyele sahiptir. Bu sektörlerde faaliyet gösteren firmalarımızın ihracata yönelmesi, ilçemizin ekonomisine önemli katkılar sağlayacaktır" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberkelkit.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.