Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

"Maç Öncesi Bir Puana Razıydım"

Gümüşhane 06.10.2023 - 18:10, Güncelleme: 22.11.2023 - 05:13 49790+ kez okundu.
 

"Maç Öncesi Bir Puana Razıydım"

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) 3. lig, 2. grupta mücadele eden Kelkit Hürriyet Spor Pazar günü saat 14.30’da deplasmanda oynayacağı Pazar Spor karşılaşmasının hazırlıklarını ara vermeden sürdürüyor.
Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) 3. lig, 2. grupta mücadele eden Kelkit Hürriyet Spor Pazar günü saat 14.30’da deplasmanda oynayacağı Pazar Spor karşılaşmasının hazırlıklarını ara vermeden sürdürüyor.   Lige iyi bir başlangıç yapan; 2 galibiyet, 1 berberlik ve 1 mağlubiyet ile topladığı 7 puanla 4’ncü sırada yer alan Kelkit Hürriyet Spor Teknik Direktörü Hicabi Albayrak, Kelkit ilçe stadyumundaki gerçekleştirilen antrenmanının ardından gazetecilerin sorularını yanıtladı.   Takımın hocası Hicabi Albayrak yaptığı açıklamada geçtiğimiz hafta 1-1 sonuçlanan Amasyaspor karşılaşmasını düşünerek hafta içi Sebat Gençlik ile oynana ve 4-0 mağlup oldukları Ziraat Türkiye Kupası mücadelesine rotasyonlu bir kadro ile çıktıklarını söyledi.   Amasyaspor’un ciddi bir rakip olduğunu, önemli bir bütçe imkânı ile sezona başladıklarını dile getiren Hicabi Albayrak, “İlk yarı kafa kafaya giden bir karşılaşmada pozisyon yokken, duran toptan, kornerden gol yedik. 1-0 geriye düştük. İkinci yarıda ise takım halinde iyi bir reaksiyon gösterdik. Karşılaşmanın son dakikalarında dahi oyuncularım önde basıyordu. Hatta 90’ncı dakikada boş kaleye gol kaçırdık. Karşılaşma öncesi 1 puan nasıl olur diye sorsalar iyi derdim ancak sahada oynanan oyunu görünce öyle diyemiyorum. Çünkü çok üstün oynadığımız bir maçtı ve son dakikalarda maçı kopartabilirdik. Nasipte 1 puan varmış” dedi. Bu hafta sonu deplasmanda karşılaşacakları Pazarspor maçı ile ilgili düşüncelerini de paylaşan Albayrak, “Pazarspor karşılaşmasından umutluyuz. Oynanmamış her maç için aynı umudu taşıyoruz. Takım olarak geç toplanmış olmamıza rağmen oyuncularımın oyun isteği bizi mutlu ediyor. Bu hafta oynadığımız Amasyaspor karşılaşmasının ikinci yarısı bunun örneğiydi. Oyuncularımın performansından memnunum. 2 tane sakat oyuncumuz vardı. Onlar da topla çalışmalara başladı. En yakın sürede hazır hale gelmiş olacaklar. Sakatlarımızın ve cezalı oyuncumuzun da katılımı ile çok daha güçlü hale geleceğiz” dedi. Kelkit Hürriyet Spor’u “Memleketin takımı” olarak tanımlayan Albayrak, “Her hafta büyük bir coşku ile tribünleri dolduran, bizleri yalnız bırakmayan taraftarımıza, başkanımıza, yönetimimize, bürokratlarımıza teşekkür ediyorum. Buradan ayrı bir teşekkürü de Belde Belediyelerimize yapmak istiyorum. Onların da kulübümüze maddi ve manevi katkıları oluyor. Kelkit Hürriyet Spor memleketin takımı. Herkesin elini taşın altına koyduğu bir sezonu yaşıyoruz. Onların bu desteğine bizlerde sahada karşılık vermeye çalışıyoruz. Arzumuz, bize güvenenleri utandırmamak” diye konuştu.   Kaynak:  WorldTurk Bölge Koordinatörü İsmail Seven
Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) 3. lig, 2. grupta mücadele eden Kelkit Hürriyet Spor Pazar günü saat 14.30’da deplasmanda oynayacağı Pazar Spor karşılaşmasının hazırlıklarını ara vermeden sürdürüyor.

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) 3. lig, 2. grupta mücadele eden Kelkit Hürriyet Spor Pazar günü saat 14.30’da deplasmanda oynayacağı Pazar Spor karşılaşmasının hazırlıklarını ara vermeden sürdürüyor.

 

Lige iyi bir başlangıç yapan; 2 galibiyet, 1 berberlik ve 1 mağlubiyet ile topladığı 7 puanla 4’ncü sırada yer alan Kelkit Hürriyet Spor Teknik Direktörü Hicabi Albayrak, Kelkit ilçe stadyumundaki gerçekleştirilen antrenmanının ardından gazetecilerin sorularını yanıtladı.

 

Takımın hocası Hicabi Albayrak yaptığı açıklamada geçtiğimiz hafta 1-1 sonuçlanan Amasyaspor karşılaşmasını düşünerek hafta içi Sebat Gençlik ile oynana ve 4-0 mağlup oldukları Ziraat Türkiye Kupası mücadelesine rotasyonlu bir kadro ile çıktıklarını söyledi.

 

Amasyaspor’un ciddi bir rakip olduğunu, önemli bir bütçe imkânı ile sezona başladıklarını dile getiren Hicabi Albayrak, “İlk yarı kafa kafaya giden bir karşılaşmada pozisyon yokken, duran toptan, kornerden gol yedik. 1-0 geriye düştük. İkinci yarıda ise takım halinde iyi bir reaksiyon gösterdik. Karşılaşmanın son dakikalarında dahi oyuncularım önde basıyordu. Hatta 90’ncı dakikada boş kaleye gol kaçırdık. Karşılaşma öncesi 1 puan nasıl olur diye sorsalar iyi derdim ancak sahada oynanan oyunu görünce öyle diyemiyorum. Çünkü çok üstün oynadığımız bir maçtı ve son dakikalarda maçı kopartabilirdik. Nasipte 1 puan varmış” dedi.

Bu hafta sonu deplasmanda karşılaşacakları Pazarspor maçı ile ilgili düşüncelerini de paylaşan Albayrak, “Pazarspor karşılaşmasından umutluyuz. Oynanmamış her maç için aynı umudu taşıyoruz. Takım olarak geç toplanmış olmamıza rağmen oyuncularımın oyun isteği bizi mutlu ediyor. Bu hafta oynadığımız Amasyaspor karşılaşmasının ikinci yarısı bunun örneğiydi. Oyuncularımın performansından memnunum. 2 tane sakat oyuncumuz vardı. Onlar da topla çalışmalara başladı. En yakın sürede hazır hale gelmiş olacaklar. Sakatlarımızın ve cezalı oyuncumuzun da katılımı ile çok daha güçlü hale geleceğiz” dedi.

Kelkit Hürriyet Spor’u “Memleketin takımı” olarak tanımlayan Albayrak, “Her hafta büyük bir coşku ile tribünleri dolduran, bizleri yalnız bırakmayan taraftarımıza, başkanımıza, yönetimimize, bürokratlarımıza teşekkür ediyorum. Buradan ayrı bir teşekkürü de Belde Belediyelerimize yapmak istiyorum. Onların da kulübümüze maddi ve manevi katkıları oluyor. Kelkit Hürriyet Spor memleketin takımı. Herkesin elini taşın altına koyduğu bir sezonu yaşıyoruz. Onların bu desteğine bizlerde sahada karşılık vermeye çalışıyoruz. Arzumuz, bize güvenenleri utandırmamak” diye konuştu.

 

Kaynak:  WorldTurk Bölge Koordinatörü İsmail Seven

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberkelkit.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.