Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

MHP Aday adayıydı.Nadim Aydın'dan Duygusal Mesajlar

Siyaset 12.01.2024 - 21:43, Güncelleme: 12.01.2024 - 21:46 14626+ kez okundu.
 

MHP Aday adayıydı.Nadim Aydın'dan Duygusal Mesajlar

Milliyetçi Hareket Partisi eski İl Başkanı ve Gümüşhane Belediye Başkan Aday Adayı Nadim Aydın sosyal medya hesabından duygusal bir açıklama yayınladı.
 Sosyal medya hesabında yayınladığı paylaşımında “Bu süreç içinde yanımda olan, aday olursanız desteğimiz sizinle olacak deyip iyi niyet temennisinde bulunan tüm arkadaşlara saygılarımı sunuyor, teşekkür ediyorum. Bilinmesini isterim ki makamlar gelip geçici adamlık bakidir. Benim şerefim hiç bir zaman develerin üzerindeki ticaret malları olmadı, bundan sonrada makam mevki çıkar için asla olmayacaktır”  “Ben Allah’a inanmış samimi bir ülkücüyüm. Yağmur nereye yağarsa tarlamı oraya taşımadım taşımamda. Hayatımda hep çileye talip oldum. Yılmadım, kimsenin olmadığı zaman “ben varım” dedim, yine de derim. Kapısına kilit vurulmuş bir partiyi sırtlayıp arkama bakmadan, inanmış bir avuç ülkücüyle sekiz yılda getirdiğimiz başarı ortada. Her şeyden önce şuna inanıyorum. Allah ne nasip ederse o olur. Milletvekili aday adayı olduk olmadı, belediye başkan aday adayı olduk olmadı, hayırlısı vardır deyip önümüze bakacağız” “ Siyaset uzun soluklu bir yolculuktur. Yarınlar ne getirir bilinmez ancak Allah bilir. Unutulmasın ki ahde vefa imandan, ahde vefasızlık imansızlıktır. Şunu kimse unutmasın ki ahde vefasızlık yapanlar asla iflah olmazlar. İnşallah olmayacaklar. Çünkü bu işin vebali vardır. Eğer bu hareket, bu dava, bu bayrak daha yükseklere bu anlayışla çıkacaksa, bunu başaranları tebrik etmek boynumuzun borcu olsun. Tersi olursa hiç kimse kusura bakmasın. Biz affetsek bile Allah affetmez. Çünkü bu hareket yücelsin diye canını veren binlerce şehit var” “Milliyetçi Hareket Partisini Gümüşhane’de toparlama sürecinde, zora soktuğum ekonomimi toparlamak için bir süre kendi işlerimle uğraşacağım. Bu süreçte aday olan belediye başkanlarına, belediye meclis üyelerine, il genel Meclisi üyelerine başarılar diliyorum. Zaman buldukça partimizi bir adım daha yukarı taşıma gayretinde olacağımdan kimsenin şüphesi olmasın. Tüm adaylara, tüm teşkilatlarımıza başarılar diliyor, tüm Gümüşhaneli kardeşlerime saygılarımı sunuyorum” dedi.
Milliyetçi Hareket Partisi eski İl Başkanı ve Gümüşhane Belediye Başkan Aday Adayı Nadim Aydın sosyal medya hesabından duygusal bir açıklama yayınladı.

 Sosyal medya hesabında yayınladığı paylaşımında

Bu süreç içinde yanımda olan, aday olursanız desteğimiz sizinle olacak deyip iyi niyet temennisinde bulunan tüm arkadaşlara saygılarımı sunuyor, teşekkür ediyorum. Bilinmesini isterim ki makamlar gelip geçici adamlık bakidir. Benim şerefim hiç bir zaman develerin üzerindeki ticaret malları olmadı, bundan sonrada makam mevki çıkar için asla olmayacaktır” 

Ben Allah’a inanmış samimi bir ülkücüyüm. Yağmur nereye yağarsa tarlamı oraya taşımadım taşımamda. Hayatımda hep çileye talip oldum. Yılmadım, kimsenin olmadığı zaman “ben varım” dedim, yine de derim. Kapısına kilit vurulmuş bir partiyi sırtlayıp arkama bakmadan, inanmış bir avuç ülkücüyle sekiz yılda getirdiğimiz başarı ortada. Her şeyden önce şuna inanıyorum. Allah ne nasip ederse o olur. Milletvekili aday adayı olduk olmadı, belediye başkan aday adayı olduk olmadı, hayırlısı vardır deyip önümüze bakacağız

“ Siyaset uzun soluklu bir yolculuktur. Yarınlar ne getirir bilinmez ancak Allah bilir. Unutulmasın ki ahde vefa imandan, ahde vefasızlık imansızlıktır. Şunu kimse unutmasın ki ahde vefasızlık yapanlar asla iflah olmazlar. İnşallah olmayacaklar. Çünkü bu işin vebali vardır. Eğer bu hareket, bu dava, bu bayrak daha yükseklere bu anlayışla çıkacaksa, bunu başaranları tebrik etmek boynumuzun borcu olsun. Tersi olursa hiç kimse kusura bakmasın. Biz affetsek bile Allah affetmez. Çünkü bu hareket yücelsin diye canını veren binlerce şehit var

Milliyetçi Hareket Partisini Gümüşhane’de toparlama sürecinde, zora soktuğum ekonomimi toparlamak için bir süre kendi işlerimle uğraşacağım. Bu süreçte aday olan belediye başkanlarına, belediye meclis üyelerine, il genel Meclisi üyelerine başarılar diliyorum. Zaman buldukça partimizi bir adım daha yukarı taşıma gayretinde olacağımdan kimsenin şüphesi olmasın. Tüm adaylara, tüm teşkilatlarımıza başarılar diliyor, tüm Gümüşhaneli kardeşlerime saygılarımı sunuyorum dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberkelkit.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.