Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Online Anket Çalışması !!!

Gümüşhane 14.11.2023 - 00:24, Güncelleme: 22.11.2023 - 05:13 49795+ kez okundu.
 

Online Anket Çalışması !!!

AK Parti'nin ilçe belediye başkan adayları kim olacağı merakla beklenirken, Gümüşhane için telefonla anket çalışması yapılmaya başlandı
AK Parti'nin ilçe  belediye  başkan adayları kim olacağı merakla beklenirken, diğer yandan da Belediye Başkanlığı kulisleri hız kazandı.  Bir kaç gündür Ankara telefon kodu olan 312'li bir sabit hattan Gümüşhaneliler aranmaya başlandı. Aramanın Başkentin telefon koduyla yapılması  dikkat çekici bulunurken, araştırmanın 312 koduyla yapılması vatandaşın ankete katılım eğilimi arttırmaya yönelik olduğu tahmin ediliyor.  4 İSİM SORULDU   Telefonla gerçekleşen ankette 14-28 Mayıs seçimlerinde hangi partiye oy verdiği, bu pazar seçim olsa hangi partiye oy vereceği soruldu. Anketin AK Parti Genel Merkezi tarafından yapılıp yaptırılmadığı öğrenilemezken, herhangi bir araştırma merkezi tarafından ve ya da aday adayı olmayı düşünen isimler tarafından yaptırılıp yaptırılmadığına yönelik bilgiye ulaşılamadı. Öte yandan ankette; “ Gümüşhane Belediye Başkanı Ercan Çimen’i aday olarak görmek ister misiniz?” sorusu ile birlikte; “AK Parti’de kimi aday görmek istersiniz?” diye de soruldu. Telefonla yapılan ankette Gümüşhane Belediye Başkanlığı için ismi geçen Belediye Başkanı Ercan Çimen’in yanı sıra, AK Parti İl Başkanı Mehmet Emin Erdoğdu, eski il başkanı Yusuf Özgün ve aday adaylığını açıklayan Halil İbrahim Karahanoğlu ile ilgili sorular da soruldu. Anketin son bölümünde, “İsmi geçen siyasiler haricinde siz kim aday olursa kesinlikle oy verirsiniz?” sorusu yer aldı.
AK Parti'nin ilçe belediye başkan adayları kim olacağı merakla beklenirken, Gümüşhane için telefonla anket çalışması yapılmaya başlandı

AK Parti'nin ilçe  belediye  başkan adayları kim olacağı merakla beklenirken, diğer yandan da Belediye Başkanlığı kulisleri hız kazandı. 

Bir kaç gündür Ankara telefon kodu olan 312'li bir sabit hattan Gümüşhaneliler aranmaya başlandı. Aramanın Başkentin telefon koduyla yapılması  dikkat çekici bulunurken, araştırmanın 312 koduyla yapılması vatandaşın ankete katılım eğilimi arttırmaya yönelik olduğu tahmin ediliyor. 

4 İSİM SORULDU  

Telefonla gerçekleşen ankette 14-28 Mayıs seçimlerinde hangi partiye oy verdiği, bu pazar seçim olsa hangi partiye oy vereceği soruldu. Anketin AK Parti Genel Merkezi tarafından yapılıp yaptırılmadığı öğrenilemezken, herhangi bir araştırma merkezi tarafından ve ya da aday adayı olmayı düşünen isimler tarafından yaptırılıp yaptırılmadığına yönelik bilgiye ulaşılamadı.

Öte yandan ankette; “ Gümüşhane Belediye Başkanı Ercan Çimen’i aday olarak görmek ister misiniz?” sorusu ile birlikte; “AK Parti’de kimi aday görmek istersiniz?” diye de soruldu. Telefonla yapılan ankette Gümüşhane Belediye Başkanlığı için ismi geçen Belediye Başkanı Ercan Çimen’in yanı sıra, AK Parti İl Başkanı Mehmet Emin Erdoğdu, eski il başkanı Yusuf Özgün ve aday adaylığını açıklayan Halil İbrahim Karahanoğlu ile ilgili sorular da soruldu. Anketin son bölümünde, “İsmi geçen siyasiler haricinde siz kim aday olursa kesinlikle oy verirsiniz?” sorusu yer aldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberkelkit.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.