Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

SMA hastası Çınar Topuz'dan Müjdeli Haber

Gümüşhane 09.11.2023 - 08:16, Güncelleme: 22.11.2023 - 05:13 49910+ kez okundu.
 

SMA hastası Çınar Topuz'dan Müjdeli Haber

Gümüşhaneli SMA hastası Çınar Topuz bebeğin kampanyası da yüzde 100 seviyesine ulaştı.
Gümüşhane’de ölümcül kas hastalığı olarak da bilinen ve nadir görülen Spinal Müsküler Atrofi (SMA) Tip-1 teşhisi konulan Çınar Topuz bebeğin kampanyası yüzde 100 seviyesine ulaşarak tamamlandı. Yunus Emre Kaçan bebek ve Ömer Asaf Kara bebeğin ardından Çınar Topuz bebeğin kampanyası tamamladı ve bilinen Gümüşhaneli SMA hastası bebek kalmadı. Çınar bebeğin kampanyasının yürütüldüğü sosyal medya hesaplarından  “Önceleri kuru bir Çınar’dım gölgesi bile olmayan.. Sizle yeşillendi dallarım, yeniden inandım hayata! Bugüne kadar ellerimden tutan her bir kahramanıma minnettarım.. Sizler benim köklerimi bulup hayata bu köklerimi salabilmem için bana bir şans verdiniz. Aldığım her bir nefeste sizin iziniz olacak.. Her şey için teşekkür ederim! SMA DEĞİL ÇINAR KAZANDI. HER BİRİNİZİ ÇOOOK SEVİYORUM!!” duygu dolu ifadeler paylaşıldı.
Gümüşhaneli SMA hastası Çınar Topuz bebeğin kampanyası da yüzde 100 seviyesine ulaştı.

Gümüşhane’de ölümcül kas hastalığı olarak da bilinen ve nadir görülen Spinal Müsküler Atrofi (SMA) Tip-1 teşhisi konulan Çınar Topuz bebeğin kampanyası yüzde 100 seviyesine ulaşarak tamamlandı. Yunus Emre Kaçan bebek ve Ömer Asaf Kara bebeğin ardından Çınar Topuz bebeğin kampanyası tamamladı ve bilinen Gümüşhaneli SMA hastası bebek kalmadı.

Çınar bebeğin kampanyasının yürütüldüğü sosyal medya hesaplarından  “Önceleri kuru bir Çınar’dım gölgesi bile olmayan.. Sizle yeşillendi dallarım, yeniden inandım hayata! Bugüne kadar ellerimden tutan her bir kahramanıma minnettarım.. Sizler benim köklerimi bulup hayata bu köklerimi salabilmem için bana bir şans verdiniz. Aldığım her bir nefeste sizin iziniz olacak.. Her şey için teşekkür ederim! SMA DEĞİL ÇINAR KAZANDI. HER BİRİNİZİ ÇOOOK SEVİYORUM!!” duygu dolu ifadeler paylaşıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberkelkit.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.