Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Temel Kaya'ya Altın Madalya

Kelkit 20.09.2023 - 14:48, Güncelleme: 22.11.2023 - 05:13 15082+ kez okundu.
 

Temel Kaya'ya Altın Madalya

Gümüşhane’nin Kelkit ilçesi Gümüşgöze Beldesi eski belediye başkanı ve lisanslı dağcılık sporcusu Temel Kaya, maraton yarışmalarında gösterdiği başarılarla adından her zaman söz ettiriyor. Spordan vazgeçmeyen ve sağlıklı yaşamı sürdürmeyi sürdüren Kaya, b
Gümüşhane’nin Kelkit ilçesi Gümüşgöze Beldesi eski belediye başkanı ve lisanslı dağcılık sporcusu Temel Kaya, maraton yarışmalarında gösterdiği başarılarla adından her zaman söz ettiriyor. Spordan vazgeçmeyen ve sağlıklı yaşamı sürdürmeyi sürdüren Kaya, bu kez Kızılay Mobil Kan Merkezi'nin desteklediği kan bağışı etkinliğine katılarak yine uyarıda bulundu.   Kelkit ilçesi meydanında Kızılay Mobil Kan Merkezi'nde gerçekleşen etkinlikte 38. kez kan bağışında bulunan Kaya, bu anlamlı tepkiyle Kızılay Merkezi tarafından altın ödülle ödüllendirildi. Altın madalyayı alarak paylaşan Kaya, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamalarda dile getirildi: "38. kan bağışımı gerçekleştirerek altın madalyaya layık görüldüm. Gümüşhane Kızılay Kan Bağışı Merkezi tarafından madalyam takdim edildi. Bağışlanan her kan, üç canın kurtuluşuna vesile oluyor. Sağlıklı ve mutlu onlara bağış sağlamak için kan bağışının miktarını herkesle paylaşmaya devam ediyoruz." Temel Kaya'nın bu duyarlılığı, toplumsal kan bağışının önemine dikkat çekiyor ve destek buluyor.  
Gümüşhane’nin Kelkit ilçesi Gümüşgöze Beldesi eski belediye başkanı ve lisanslı dağcılık sporcusu Temel Kaya, maraton yarışmalarında gösterdiği başarılarla adından her zaman söz ettiriyor. Spordan vazgeçmeyen ve sağlıklı yaşamı sürdürmeyi sürdüren Kaya, b

Gümüşhane’nin Kelkit ilçesi Gümüşgöze Beldesi eski belediye başkanı ve lisanslı dağcılık sporcusu Temel Kaya, maraton yarışmalarında gösterdiği başarılarla adından her zaman söz ettiriyor. Spordan vazgeçmeyen ve sağlıklı yaşamı sürdürmeyi sürdüren Kaya, bu kez Kızılay Mobil Kan Merkezi'nin desteklediği kan bağışı etkinliğine katılarak yine uyarıda bulundu.

 

Kelkit ilçesi meydanında Kızılay Mobil Kan Merkezi'nde gerçekleşen etkinlikte 38. kez kan bağışında bulunan Kaya, bu anlamlı tepkiyle Kızılay Merkezi tarafından altın ödülle ödüllendirildi. Altın madalyayı alarak paylaşan Kaya, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamalarda dile getirildi: "38. kan bağışımı gerçekleştirerek altın madalyaya layık görüldüm. Gümüşhane Kızılay Kan Bağışı Merkezi tarafından madalyam takdim edildi. Bağışlanan her kan, üç canın kurtuluşuna vesile oluyor. Sağlıklı ve mutlu onlara bağış sağlamak için kan bağışının miktarını herkesle paylaşmaya devam ediyoruz." Temel Kaya'nın bu duyarlılığı, toplumsal kan bağışının önemine dikkat çekiyor ve destek buluyor.

 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberkelkit.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.