Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Trabzon'da AK Parti ile CHP'yi yan yana getiren yürüyüş

Siyaset 29.12.2023 - 18:08, Güncelleme: 29.12.2023 - 19:00 11920+ kez okundu.
 

Trabzon'da AK Parti ile CHP'yi yan yana getiren yürüyüş

Trabzon'da Filistin'e destek yürüyüşü düzenlendi.
Trabzon'da "Filistin'e Destek Platformu" tarafından yürüyüş ve miting düzenlendi. Trabzon'a gelen Adalet Bakanı Yılmaz Tunç da yürüyüşe katıldı. Çok sayıda vatandaş ve siyasetçinin katıldığı yürüyüşte AK Partili ve CHP'li isimlerin yan yana gelerek birlikte tepkilerini ortaya koyması ise dikkat çekti. Yürüyüşe, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Trabzon Milletvekili Mustafa Şen, AK Parti'nin Trabzon Milletvekilleri Vehbi Koç ve Yılmaz Büyükaydın, Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, CHP 27. dönem Trabzon Milletvekili ve Ortahisar Belediye Başkan Adayı Ahmet Kaya, CHP Trabzon İl Başkanı Mustafa Bak, CHP Ortahisar İlçe Başkanı Haluk Batmaz ve çok sayıda siyasi katıldı.    
Trabzon'da Filistin'e destek yürüyüşü düzenlendi.

Trabzon'da "Filistin'e Destek Platformu" tarafından yürüyüş ve miting düzenlendi. Trabzon'a gelen Adalet Bakanı Yılmaz Tunç da yürüyüşe katıldı. Çok sayıda vatandaş ve siyasetçinin katıldığı yürüyüşte AK Partili ve CHP'li isimlerin yan yana gelerek birlikte tepkilerini ortaya koyması ise dikkat çekti.

Yürüyüşe, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Trabzon Milletvekili Mustafa Şen, AK Parti'nin Trabzon Milletvekilleri Vehbi Koç ve Yılmaz Büyükaydın, Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, CHP 27. dönem Trabzon Milletvekili ve Ortahisar Belediye Başkan Adayı Ahmet Kaya, CHP Trabzon İl Başkanı Mustafa Bak, CHP Ortahisar İlçe Başkanı Haluk Batmaz ve çok sayıda siyasi katıldı.

 
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberkelkit.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.