Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Yönetim Anlayışımızın Merkezinde İstişare Var

Siyaset 27.12.2023 - 11:42, Güncelleme: 27.12.2023 - 11:42 12139+ kez okundu.
 

Yönetim Anlayışımızın Merkezinde İstişare Var

AK Parti Şiran Belediye Başkan Aday Adayı Abdulbaki Kara süreçle ilgili değerlendirmelerde bulunurken yönetim anlayışımızın merkezinde istişare var diyerek sürekli vatandaşlarla görüşme halinde olduğunun altını çizdi.
            Şiran Belediye Başkanlığı için AK Parti’ye aday adaylığı başvurusu yapan Abdulbaki Kara çalışmalarına devam ediyor. Sürekli sahada olduğunu belirten Kara süreçle ilgili açıklamalarda bulunarak ileriye dönük mesajlar da verdi. Şiran’da yaptığı çalışmalarla ilgili vatandaşlardan çok güzel geri dönüşler aldıklarını belirten Kara her zaman vatandaşlarla irtibat halinde olmaya devam edeceklerini belirtti.             Enerjimizi Şiran’dan Alıyoruz             Aday Adaylığı sürecinde sürekli sahada olduklarını dile getiren Kara “Sürekli sahadayız. Çalışmalarımıza hız kesmeden devam ediyoruz. Çok güzel geri dönüşler alıyoruz. Hemşerilerimizin teveccühleri bizim için çok kıymetli. Bu teveccüh ve güzel dönüşler bizi her daim motive ediyor. Biz enerjimizi Şiran’dan ve Şiranlılardan alıyoruz.” ifadelerini kullandı.             Yönetim Anlayışımızın Merkezinde İstişare Var             Yaptığı çalışmalar ile Şiranlı vatandaşların sorunlarını dinleyerek çözüm için kafa yorduklarını belirten Abdulbaki Kara “Biz her zaman hemşerilerimizle bir araya geliyoruz. Onların sorunlarını dinliyoruz ve çözüm üretebilmek için kafa yoruyoruz. Şiranlı hemşerilerimizin her birinin sorununu kendi sorunumuz kabul ediyoruz ve çalışmalarımızı da bu anlayışla sürdürüyoruz. Çünkü bizim yönetim anlayışımızın temelinde istişare var. Biz Şiran’ı tek başımıza değil bütün Şiranlılarla birlikte yöneteceğiz. Sürekli istişare edeceğiz.” Şeklinde konuştu. 
AK Parti Şiran Belediye Başkan Aday Adayı Abdulbaki Kara süreçle ilgili değerlendirmelerde bulunurken yönetim anlayışımızın merkezinde istişare var diyerek sürekli vatandaşlarla görüşme halinde olduğunun altını çizdi.

            Şiran Belediye Başkanlığı için AK Parti’ye aday adaylığı başvurusu yapan Abdulbaki Kara çalışmalarına devam ediyor. Sürekli sahada olduğunu belirten Kara süreçle ilgili açıklamalarda bulunarak ileriye dönük mesajlar da verdi. Şiran’da yaptığı çalışmalarla ilgili vatandaşlardan çok güzel geri dönüşler aldıklarını belirten Kara her zaman vatandaşlarla irtibat halinde olmaya devam edeceklerini belirtti.

            Enerjimizi Şiran’dan Alıyoruz

            Aday Adaylığı sürecinde sürekli sahada olduklarını dile getiren Kara “Sürekli sahadayız. Çalışmalarımıza hız kesmeden devam ediyoruz. Çok güzel geri dönüşler alıyoruz. Hemşerilerimizin teveccühleri bizim için çok kıymetli. Bu teveccüh ve güzel dönüşler bizi her daim motive ediyor. Biz enerjimizi Şiran’dan ve Şiranlılardan alıyoruz.” ifadelerini kullandı.

            Yönetim Anlayışımızın Merkezinde İstişare Var

            Yaptığı çalışmalar ile Şiranlı vatandaşların sorunlarını dinleyerek çözüm için kafa yorduklarını belirten Abdulbaki Kara “Biz her zaman hemşerilerimizle bir araya geliyoruz. Onların sorunlarını dinliyoruz ve çözüm üretebilmek için kafa yoruyoruz. Şiranlı hemşerilerimizin her birinin sorununu kendi sorunumuz kabul ediyoruz ve çalışmalarımızı da bu anlayışla sürdürüyoruz. Çünkü bizim yönetim anlayışımızın temelinde istişare var. Biz Şiran’ı tek başımıza değil bütün Şiranlılarla birlikte yöneteceğiz. Sürekli istişare edeceğiz.” Şeklinde konuştu. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberkelkit.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.