Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Ziraat Odasından TMO Çözümü Çiftçileri Sevindirdi

Kelkit 01.07.2023 - 18:02, Güncelleme: 22.11.2023 - 05:13 14328+ kez okundu.
 

Ziraat Odasından TMO Çözümü Çiftçileri Sevindirdi

Geçtiğimiz yıllara oranla bu yıl havaların yağışlı geçmesi Kelkit çiftçisini mutlu ederken bir yandan da yağışların sebep olduğu buğdayda pas hastalığı, hasatta verim düşüklüğüne neden olacağını değerlendirmektedirler.
  Geçtiğimiz yıllara oranla busene havaların yağışlı geçmesi Kelkit çiftçisini mutlu ederken bir yandan da yağışların sebep olduğu buğdayda pas hastalığı, hasatta verim düşüklüğüne neden olacağını değerlendirmektedirler.   Tamda bu sırada Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Buğday alım fiyatının 8250 lira + bin lira ton başı destek pirimi Arpada ise 7 bin lira verileceğini duyurdu. Ancak, ilçede TMO’nun Ofisi olmadığından yakınan çiftçiler ürünlerini normal piyasada değerinin altında alıcı bulacağından yakınmaktaydı. Kelkit Belediye Başkanı Aziz Nas ve Kelkit ziraat odası Başkanı Ümit Türker’in girişimleri neticesinde Erzurum Toprak Mahsulleri Ofisi Bölge Müdürü Adem Çiftçi, Baş Müdür Yardımcısı Müttalip Özdemir, Erzincan Toprak Mahsülleri Ofisi Bölge Müdürü Mahmut Özkılıç’ı ilçeye davet eden Belediye Başkanı Aziz Nas, TMO ‘ya eski kibrit fabrikasının boş olan hangarlarından bazılarını onarıp vermeyi teklif etti. Bunun üzerine anlaşma sağlanınca çiftçilerin bir nebze olsun yüzü güldü.  Ziraat odası Başkanı Türker,  “Belediye Başkanı Aziz Nas başta olmak üzere tüm TMO yetkililerine teşekkür ederken, alınan kararın çiftçilerimize hayırlı olmasını diliyorum “dedi.
Geçtiğimiz yıllara oranla bu yıl havaların yağışlı geçmesi Kelkit çiftçisini mutlu ederken bir yandan da yağışların sebep olduğu buğdayda pas hastalığı, hasatta verim düşüklüğüne neden olacağını değerlendirmektedirler.
 

Geçtiğimiz yıllara oranla busene havaların yağışlı geçmesi Kelkit çiftçisini mutlu ederken bir yandan da yağışların sebep olduğu buğdayda pas hastalığı, hasatta verim düşüklüğüne neden olacağını değerlendirmektedirler.

 

Tamda bu sırada Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Buğday alım fiyatının 8250 lira + bin lira ton başı destek pirimi Arpada ise 7 bin lira verileceğini duyurdu.

Ancak, ilçede TMO’nun Ofisi olmadığından yakınan çiftçiler ürünlerini normal piyasada değerinin altında alıcı bulacağından yakınmaktaydı.

Kelkit Belediye Başkanı Aziz Nas ve Kelkit ziraat odası Başkanı Ümit Türker’in girişimleri neticesinde Erzurum Toprak Mahsulleri Ofisi Bölge Müdürü Adem Çiftçi, Baş Müdür Yardımcısı Müttalip Özdemir, Erzincan Toprak Mahsülleri Ofisi Bölge Müdürü Mahmut Özkılıç’ı ilçeye davet eden Belediye Başkanı Aziz Nas, TMO ‘ya eski kibrit fabrikasının boş olan hangarlarından bazılarını onarıp vermeyi teklif etti.

Bunun üzerine anlaşma sağlanınca çiftçilerin bir nebze olsun yüzü güldü.  Ziraat odası Başkanı Türker,  “Belediye Başkanı Aziz Nas başta olmak üzere tüm TMO yetkililerine teşekkür ederken, alınan kararın çiftçilerimize hayırlı olmasını diliyorum “dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberkelkit.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.