Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Ak Parti Kelkit Belediye Başkan Adayının Bugün Açıklanması Bekleniyor

Siyaset 30.01.2024 - 08:32, Güncelleme: 30.01.2024 - 08:32 15234+ kez okundu.
 

Ak Parti Kelkit Belediye Başkan Adayının Bugün Açıklanması Bekleniyor

Ak Parti Gümüşhane İl Başkanı, Gençlik kolları Başkanı ve Kadın kolları Başkanının Ankara'ya çağrılması heyecan yarattı.
Ak Parti İlçe Belediye Başkan adaylarının belirlenmesinin beklendiğinden uzun sürmesi kamuoyunda sabırsızlık yaratmıştı.Bir önceki dönem ocak ayının 12 sinde Ak parti Kelkit adayının açıklanmasına karşın bu sefer 18 günlük bir gecikmeye karşın açıklanmaması kamuoyunda huzursuzluğa neden oldu.   Kulislerden gelen haberlere göre Ak parti Kelkit adayı belirlenirken Üst kurulda Ünal YILMAZ ve Sadi TÜYSÜZ arasında ayrılığa düşüldü.Bunun üzerine Ak parti Optimar anket şirketi aracılığıyla telefon anketi yapma kararı aldı.Aniden gelen anket telefonları ve ankette sorulan isimlerde, adaylardan Yaşar ŞİMŞEK isminin olmaması kamuoyunda hem kafa karıştırdı hem de dedikodulara neden oldu.   Bu anketi gerçekten Ak parti mi yapıyor, yapıyorsa sorulan isimler arasında Yaşar ŞİMŞEK ismi neden yok, sorularına ise Ak parti İlçe Teşkilatından bir açıklama gelmedi.Ancak HaberKelkit kendi kaynaklarıyla bu anketin genel merkez tarafından yapıldıĝını doğruladı.   Cumartesi günü başlayıp pazar günü biten anketin sonuçları merak edilirken dün akşam Ak parti Gümüşhane İl Başkanı,Gençlik Kolları Başkanı ve Kadın Kolları Başkanının Ankara'ya gitmesi adayların bugün açıklanacağı beklentisini getirdi.
Ak Parti Gümüşhane İl Başkanı, Gençlik kolları Başkanı ve Kadın kolları Başkanının Ankara'ya çağrılması heyecan yarattı.

Ak Parti İlçe Belediye Başkan adaylarının belirlenmesinin beklendiğinden uzun sürmesi kamuoyunda sabırsızlık yaratmıştı.Bir önceki dönem ocak ayının 12 sinde Ak parti Kelkit adayının açıklanmasına karşın bu sefer 18 günlük bir gecikmeye karşın açıklanmaması kamuoyunda huzursuzluğa neden oldu.

 

Kulislerden gelen haberlere göre Ak parti Kelkit adayı belirlenirken Üst kurulda Ünal YILMAZ ve Sadi TÜYSÜZ arasında ayrılığa düşüldü.Bunun üzerine Ak parti Optimar anket şirketi aracılığıyla telefon anketi yapma kararı aldı.Aniden gelen anket telefonları ve ankette sorulan isimlerde, adaylardan Yaşar ŞİMŞEK isminin olmaması kamuoyunda hem kafa karıştırdı hem de dedikodulara neden oldu.

 

Bu anketi gerçekten Ak parti mi yapıyor, yapıyorsa sorulan isimler arasında Yaşar ŞİMŞEK ismi neden yok, sorularına ise Ak parti İlçe Teşkilatından bir açıklama gelmedi.Ancak Haber Kelkit kendi kaynaklarıyla bu anketin genel merkez tarafından yapıldıĝını doğruladı.

 

Cumartesi günü başlayıp pazar günü biten anketin sonuçları merak edilirken dün akşam Ak parti Gümüşhane İl Başkanı,Gençlik Kolları Başkanı ve Kadın Kolları Başkanının Ankara'ya gitmesi adayların bugün açıklanacağı beklentisini getirdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberkelkit.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.