Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Erzincan'da Yasak Av Yapanlara Rekor Ceza!

Gündem 09.12.2023 - 04:59, Güncelleme: 09.12.2023 - 05:10 17889+ kez okundu.
 

Erzincan'da Yasak Av Yapanlara Rekor Ceza!

Erzincan’da yaban keçisi avlayan 5 kişiye 5 milyon 207 bin 178 TL rekor para cezası
Erzincan’da nesli tükenme tehlikesi altında olan türlerin kırmızı listesinde bulunan ve avlanması yasak olan 18 dağ keçisi, 4 çengel boynuzlu dağ keçisi (şamua), 1 boz ayı ve 1 Anadolu koyunu vurdukları paylaştıkları sosyal medya hesaplarından tespit edilen 5 kaçak avcıya toplamda 5 milyon 207 bin 178 TL rekor para cezası kesildi.     Erzincan’da kaçak avcılara rekor ceza kesildi. DKMP Erzincan İl Şube Müdürlüğü ve jandarma ekipleri birlikte gerçekleştirilen koruma kontrol faaliyetlerinde, takibe alınan 5 şahsın, yasa dışı kaçak avcılık yaptıklarına dair delillere ulaşılması üzerine, ilgili kişilere toplamda 5 milyon 207 bin 178 TL para cezası uygulanarak yasal işlemler başlatıldı.   Kaçak avcılara kesilen cezanın Türkiye’de şuana kadar görülmüş en yüksek rekor para cezası olduğu kaydedildi.  
Erzincan’da yaban keçisi avlayan 5 kişiye 5 milyon 207 bin 178 TL rekor para cezası

Erzincan’da nesli tükenme tehlikesi altında olan türlerin kırmızı listesinde bulunan ve avlanması yasak olan 18 dağ keçisi, 4 çengel boynuzlu dağ keçisi (şamua), 1 boz ayı ve 1 Anadolu koyunu vurdukları paylaştıkları sosyal medya hesaplarından tespit edilen 5 kaçak avcıya toplamda 5 milyon 207 bin 178 TL rekor para cezası kesildi.

 

 

Erzincan’da kaçak avcılara rekor ceza kesildi. DKMP Erzincan İl Şube Müdürlüğü ve jandarma ekipleri birlikte gerçekleştirilen koruma kontrol faaliyetlerinde, takibe alınan 5 şahsın, yasa dışı kaçak avcılık yaptıklarına dair delillere ulaşılması üzerine, ilgili kişilere toplamda 5 milyon 207 bin 178 TL para cezası uygulanarak yasal işlemler başlatıldı.

 

Kaçak avcılara kesilen cezanın Türkiye’de şuana kadar görülmüş en yüksek rekor para cezası olduğu kaydedildi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberkelkit.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.