Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Genç Muhtardan Anlamlı Davranış

Yaşam 19.04.2024 - 08:24, Güncelleme: 19.04.2024 - 10:35 4324 kez okundu.
 

Genç Muhtardan Anlamlı Davranış

Gümüşhane kent merkezinin 14 mahallesinin en genç muhtarı olan Karaer Mahallesi muhtarı Niyazi Samet Ataman, söz verdiği gibi ilk maaşını LÖSEV’e bağışladı.
Gümüşhane'nin  en eski mahallelerinden birisi olan Karaer Mahallesinde 31 Mart seçimlerinde muhtar olan çiçeği burnunda  Niyazi Samet Ataman, örnek bir davranış sergileyerek ilk maaşını LÖSEV'e bağışladı. Geçmişten bugüne maddiyata önem vermediğini ifade eden genç muhtar çocukluğundan beri lösemili çocukların gönlünde kanayan bir yara olduğunu söyledi.  "Seçilmem halinde kendime verdiğim sözün gereğini yerine getirdim" diyen Ataman, herkesin kendine hayattayken böyle bir iyilik yapması gerektiğini belirtti. Muhtarlık görevinin basite indirgenemeyecek bir sorumluluk olduğunu ifade eden Ataman, mahallenin ihtiyaçlarının yanı sıra toplumsal sorumluluk gerektiren konularda yeni seçilen muhtarları duyarlı olmaya davet etti.   Mahallenin sadece idari bir birimden ibaret olmadığını belirten Ataman, dayanışma kültürünün mahallede ve toplumda tekrardan ihyası için elinden gelen tüm çabayı gösterme sözü verdi.  
Gümüşhane kent merkezinin 14 mahallesinin en genç muhtarı olan Karaer Mahallesi muhtarı Niyazi Samet Ataman, söz verdiği gibi ilk maaşını LÖSEV’e bağışladı.

Gümüşhane'nin  en eski mahallelerinden birisi olan Karaer Mahallesinde 31 Mart seçimlerinde muhtar olan çiçeği burnunda  Niyazi Samet Ataman, örnek bir davranış sergileyerek ilk maaşını LÖSEV'e bağışladı.

Geçmişten bugüne maddiyata önem vermediğini ifade eden genç muhtar çocukluğundan beri lösemili çocukların gönlünde kanayan bir yara olduğunu söyledi. 

"Seçilmem halinde kendime verdiğim sözün gereğini yerine getirdim" diyen Ataman, herkesin kendine hayattayken böyle bir iyilik yapması gerektiğini belirtti.

Muhtarlık görevinin basite indirgenemeyecek bir sorumluluk olduğunu ifade eden Ataman, mahallenin ihtiyaçlarının yanı sıra toplumsal sorumluluk gerektiren konularda yeni seçilen muhtarları duyarlı olmaya davet etti.  

Mahallenin sadece idari bir birimden ibaret olmadığını belirten Ataman, dayanışma kültürünün mahallede ve toplumda tekrardan ihyası için elinden gelen tüm çabayı gösterme sözü verdi.
 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberkelkit.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.