Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Gençlere Çağrım: Gelin Birlikte Koşalım

Kelkit 14.06.2023 - 10:23, Güncelleme: 22.11.2023 - 05:13 15207+ kez okundu.
 

Gençlere Çağrım: Gelin Birlikte Koşalım

17 yıldır kros yapan Kelkitli Muhammet Yavuz, koşma duygusunun kendisinde çok farklı bir yere sahip olduğunu söyledi.
17 yıldır kros yapan Kelkitli Muhammet Yavuz, koşma duygusunun kendisinde çok farklı bir yere sahip olduğunu söyledi. Günlük rutin işlerinin dışında sürekli olarak koştuğunu belirten Yavuz, bugüne kadar yurt içinde pek çok sayıda başarılı sonuçlara imza attı. Yavuz, imkânlar çerçevesinde koşmanın kendisini mutlu etmeye devam ettiğini belirtirken, ‘Önümüzdeki günlerde yurt içinde düzenlenecek olan organizasyonlarda elde edeceğimiz sonuçlara göre, yurtdışında da sınavlarımız olacak. Gümüşhane bu spor adına son derece muhteşem bir yapıya sahip insanlarla dolu; koşarken çok farklı duygular içerisindeyim; ben isterim ki genç kuşaklar sürekli koşarak atletizme sevdalanarak bir bakıma sağlıklı ve zinde kalabilmenin yolunu bulsunlar. Evet, koşuyorum ama bir taraftan da sağlıklı yaşam edinerek ve her türlü kötü alışkanlıklardan geri durarak böylesine bir kazanımda oluyor. Kelkit, Gümüşhane’ye göre arazi şartları bakımından daha elverişli olduğu için tekli ya da çoğunlukla sporcu arkadaşlarımızla koşmaya devam ediyoruz. Gençlere çağrım gelin birlikte koşalım. Ben Muhammet Yavuz olarak koşmaya devam edeceğimiz buradan ilan ediyorum.’ dedi.
17 yıldır kros yapan Kelkitli Muhammet Yavuz, koşma duygusunun kendisinde çok farklı bir yere sahip olduğunu söyledi.

17 yıldır kros yapan Kelkitli Muhammet Yavuz, koşma duygusunun kendisinde çok farklı bir yere sahip olduğunu söyledi.


Günlük rutin işlerinin dışında sürekli olarak koştuğunu belirten Yavuz, bugüne kadar yurt içinde pek çok sayıda başarılı sonuçlara imza attı.


Yavuz, imkânlar çerçevesinde koşmanın kendisini mutlu etmeye devam ettiğini belirtirken, ‘Önümüzdeki günlerde yurt içinde düzenlenecek olan organizasyonlarda elde edeceğimiz sonuçlara göre, yurtdışında da sınavlarımız olacak. Gümüşhane bu spor adına son derece muhteşem bir yapıya sahip insanlarla dolu; koşarken çok farklı duygular içerisindeyim; ben isterim ki genç kuşaklar sürekli koşarak atletizme sevdalanarak bir bakıma sağlıklı ve zinde kalabilmenin yolunu bulsunlar. Evet, koşuyorum ama bir taraftan da sağlıklı yaşam edinerek ve her türlü kötü alışkanlıklardan geri durarak böylesine bir kazanımda oluyor. Kelkit, Gümüşhane’ye göre arazi şartları bakımından daha elverişli olduğu için tekli ya da çoğunlukla sporcu arkadaşlarımızla koşmaya devam ediyoruz. Gençlere çağrım gelin birlikte koşalım. Ben Muhammet Yavuz olarak koşmaya devam edeceğimiz buradan ilan ediyorum.’ dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberkelkit.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.