Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Gümüşhane'de Kaçak Silah Operasyonu

Gümüşhane 11.09.2023 - 15:40, Güncelleme: 22.11.2023 - 05:13 3355+ kez okundu.
 

Gümüşhane'de Kaçak Silah Operasyonu

Gümüşhane İl Jandarma Komutanlığı İstihbarat / Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubeleri ile Kürtün İlçe Jandarma Komutanlığı ekiplerince Gümüşhane'nin Kürtün ilçesinde kaçak silah operasyonu yapıldı.
Gümüşhane İl Jandarma Komutanlığı İstihbarat / Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubeleri ile Kürtün İlçe Jandarma Komutanlığı ekiplerince Gümüşhane'nin Kürtün ilçesinde kaçak silah operasyonu yapıldı.   Ekipler tarafından elde edilen istihbarat neticesinde, Kürtün ilçesi Kızılcadam Köyünde ikamet eden K.G., Y.G., N.G. ve Y.D. isimli şahısların ikamet ettikleri evde kaçak silah imal ettikleri bilgisi alınmasıyla birlikte operasyon düzenlendi. Düzenlenen operasyon ile birlikte şahısların evlerinde yapılan aramada silah yapımında kullanılan birçok malzeme ele geçirildi.  Gümüşhane Valiliği konu ile ilgili şu açıklamayı yaptı, "Gümüşhane İl Jandarma Komutanlığı İstihbarat / Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubeleri ile Kürtün İlçe Jandarma Komutanlığı ekiplerince yapılan istihbari çalışma neticesinde, Kürtün ilçesi Kızılcadam Köyünde ikamet eden K.G., Y.G., N.G. ve Y.D. isimli şahısların ikamet ettikleri evde kaçak silah imal ettikleri bilgisi alınmasıyla, Torul Cumhuriyet Savcılığından arama kararı alınarak İl Jandarma Komutanlığına bağlı ekipler ve Mayın Arama Köpeği Tork ile şüpheli şahısların ev ve eklentilerinde yapılan arama neticesinde; 1 adet silah atölyesi (Toprağa gömülü vaziyette zula olarak tabir edilen toprak alan) içerisinde 1 adet marka ibaresi bulunmayan el yapımı 9mm çapında ruhsatsız tabanca ve şarjörü, 15 adet silah kabzası, 2 adet namlu, 2 adet numaratör,1 adet tetik tertibatı,3 adet silah iğnesi ve 157 adet silah yapımında kullanılan çeşitli ebatlarda silah parçaları ele geçirilerek muhafaza altına alınmış olup, olay ile ilgili adli tahkikata başlanmıştır" 
Gümüşhane İl Jandarma Komutanlığı İstihbarat / Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubeleri ile Kürtün İlçe Jandarma Komutanlığı ekiplerince Gümüşhane'nin Kürtün ilçesinde kaçak silah operasyonu yapıldı.

Gümüşhane İl Jandarma Komutanlığı İstihbarat / Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubeleri ile Kürtün İlçe Jandarma Komutanlığı ekiplerince Gümüşhane'nin Kürtün ilçesinde kaçak silah operasyonu yapıldı.

 

Ekipler tarafından elde edilen istihbarat neticesinde, Kürtün ilçesi Kızılcadam Köyünde ikamet eden K.G., Y.G., N.G. ve Y.D. isimli şahısların ikamet ettikleri evde kaçak silah imal ettikleri bilgisi alınmasıyla birlikte operasyon düzenlendi. Düzenlenen operasyon ile birlikte şahısların evlerinde yapılan aramada silah yapımında kullanılan birçok malzeme ele geçirildi. 

Gümüşhane Valiliği konu ile ilgili şu açıklamayı yaptı,

"Gümüşhane İl Jandarma Komutanlığı İstihbarat / Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubeleri ile Kürtün İlçe Jandarma Komutanlığı ekiplerince yapılan istihbari çalışma neticesinde, Kürtün ilçesi Kızılcadam Köyünde ikamet eden K.G., Y.G., N.G. ve Y.D. isimli şahısların ikamet ettikleri evde kaçak silah imal ettikleri bilgisi alınmasıyla, Torul Cumhuriyet Savcılığından arama kararı alınarak İl Jandarma Komutanlığına bağlı ekipler ve Mayın Arama Köpeği Tork ile şüpheli şahısların ev ve eklentilerinde yapılan arama neticesinde; 1 adet silah atölyesi (Toprağa gömülü vaziyette zula olarak tabir edilen toprak alan) içerisinde 1 adet marka ibaresi bulunmayan el yapımı 9mm çapında ruhsatsız tabanca ve şarjörü, 15 adet silah kabzası, 2 adet namlu, 2 adet numaratör,1 adet tetik tertibatı,3 adet silah iğnesi ve 157 adet silah yapımında kullanılan çeşitli ebatlarda silah parçaları ele geçirilerek muhafaza altına alınmış olup, olay ile ilgili adli tahkikata başlanmıştır" 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberkelkit.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.