Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Gümüşhane'nin Azimli Ve Tek Kadın Muhtarı

Siyaset 17.04.2024 - 09:24, Güncelleme: 17.04.2024 - 11:16 3577 kez okundu.
 

Gümüşhane'nin Azimli Ve Tek Kadın Muhtarı

Gümüşhane’de 31 Mart’ta yapılan mahalli idareler seçimlerinde köyü Merkeze bağlı Güvercinlik’te yeniden aday olan Semra Çoban, seçimi kazanarak bu dönem şehrin tek kadın köy muhtarı olarak seçildi.
2019 seçimlerinde seçimi kazanmasına rağmen itirazlar sonucu iptal edilerek tekrarlanan seçimlerde aynı oy aldı. Ardından yapılan kura çekimi sonucunda muhtarlık görevine başlayan Çoban, 31 Mart’ta yapılan seçimlerde de 1 oy farkla seçimi kazandı. Rakiplerinin birleşip tek adayla karşısına çıktığını kaydeden Çoban, itirazlar yapılsa da sonucun değişmediğini belirterek Gümüşhane’nin tek kadın köy muhtarı olduğunu duyurdu ve aldığı mazbatasıyla zafer pozu verdi. Evli ve 3 çocuk annesi muhtar Çoban, “Herkes 1 seçimle ben 4 seçimle, itirazlarla beraber 2 dönemdir 5 seçimle kazandım. Çok oyunlar oynandı, hepsinin üstesinden anlımın akıyla çıktım. Kadının gücünün bittiği yerde inadı başlarmış. Gücüm bitince inadım devreye girdi. Allah’a şükür, kadın bir eliyle beşiği sallarken diğer eliyle dünyayı sallar sloganıyla yola devam. Yaptıklarım yapacaklarımın teminatıdır. Bu zorlu süreçte benimle birlikte bütün kötülüklere göğüs gerip beni destekleyen başta eşim Erol Çoban, ailem, dostlarım olmak üzere hepsine teşekkür ediyorum. Çok gururluyum. İlimizde tek kadın muhtar olmak gurur verici. Herşey köyüm için” dedi.
Gümüşhane’de 31 Mart’ta yapılan mahalli idareler seçimlerinde köyü Merkeze bağlı Güvercinlik’te yeniden aday olan Semra Çoban, seçimi kazanarak bu dönem şehrin tek kadın köy muhtarı olarak seçildi.

2019 seçimlerinde seçimi kazanmasına rağmen itirazlar sonucu iptal edilerek tekrarlanan seçimlerde aynı oy aldı. Ardından yapılan kura çekimi sonucunda muhtarlık görevine başlayan Çoban, 31 Mart’ta yapılan seçimlerde de 1 oy farkla seçimi kazandı.

Rakiplerinin birleşip tek adayla karşısına çıktığını kaydeden Çoban, itirazlar yapılsa da sonucun değişmediğini belirterek Gümüşhane’nin tek kadın köy muhtarı olduğunu duyurdu ve aldığı mazbatasıyla zafer pozu verdi.

Evli ve 3 çocuk annesi muhtar Çoban, “Herkes 1 seçimle ben 4 seçimle, itirazlarla beraber 2 dönemdir 5 seçimle kazandım. Çok oyunlar oynandı, hepsinin üstesinden anlımın akıyla çıktım. Kadının gücünün bittiği yerde inadı başlarmış. Gücüm bitince inadım devreye girdi. Allah’a şükür, kadın bir eliyle beşiği sallarken diğer eliyle dünyayı sallar sloganıyla yola devam. Yaptıklarım yapacaklarımın teminatıdır. Bu zorlu süreçte benimle birlikte bütün kötülüklere göğüs gerip beni destekleyen başta eşim Erol Çoban, ailem, dostlarım olmak üzere hepsine teşekkür ediyorum. Çok gururluyum. İlimizde tek kadın muhtar olmak gurur verici. Herşey köyüm için” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberkelkit.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.