Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Jandarma’dan trafik güvenliği eğitimi

Gümüşhane 04.10.2023 - 21:51, Güncelleme: 22.11.2023 - 05:13 17339+ kez okundu.
 

Jandarma’dan trafik güvenliği eğitimi

Gümüşhane İl Jandarma Komutanlığı Trafik Şube Müdürlüğü ekipleri traktör ve tarım aracı sürücülerine yönelik ‘’Trafik Güvenliği’’ konularında eğitim verdi.
Eğitimde traktörlerin devrilme riskine karşı koruyan ROPS DEMİRİ (Güvenlik Çerçevesi) ve gece gündüz görünürlüğü arttıran üçken reflektör ile sarı ikaz lambası kullanımının önemi ile tarım araçlarının karayollarında hareket tarzları hakkında bilgiler verildi.   Trafik Jandarma Timleri sürücülere geceleri etkin bir ışıklandırma sağlayarak arkadan çarpma kazalarını büyük ölçüde önleyen iki adet üçgen reflektörün tüm traktör römorklarının arkasına takılmasının can ve mal güvenliği açısından son derece önemli olduğu vurgusu yaparak uygulama esnasında kontrollerde karşılaşılan bozuk reflektörleri yenisi ile değiştirdi.
Gümüşhane İl Jandarma Komutanlığı Trafik Şube Müdürlüğü ekipleri traktör ve tarım aracı sürücülerine yönelik ‘’Trafik Güvenliği’’ konularında eğitim verdi.

Eğitimde traktörlerin devrilme riskine karşı koruyan ROPS DEMİRİ (Güvenlik Çerçevesi) ve gece gündüz görünürlüğü arttıran üçken reflektör ile sarı ikaz lambası kullanımının önemi ile tarım araçlarının karayollarında hareket tarzları hakkında bilgiler verildi.

 

Trafik Jandarma Timleri sürücülere geceleri etkin bir ışıklandırma sağlayarak arkadan çarpma kazalarını büyük ölçüde önleyen iki adet üçgen reflektörün tüm traktör römorklarının arkasına takılmasının can ve mal güvenliği açısından son derece önemli olduğu vurgusu yaparak uygulama esnasında kontrollerde karşılaşılan bozuk reflektörleri yenisi ile değiştirdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberkelkit.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.