Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Kelkit 6 Haftadır Kendi Evinde Bir Türlü Kazanamıyor

Spor 21.04.2024 - 22:15, Güncelleme: 22.04.2024 - 20:03 3272 kez okundu.
 

Kelkit 6 Haftadır Kendi Evinde Bir Türlü Kazanamıyor

3. lig 2. Grupta mücadele eden temsilcimiz Kelkit Hürriyetspor 29. haftada kendi evinde Efeler'e 0-1 yenilerek kendini zora soktu.
Oldukça çekişmeli bir grup olan 3.lig 2. Grupta her an herşey değişebiliyor.Playoff ve düşme hattının puanlarının birbirine yakın olması hicbir takımı garanti de hissettirmiyor. Ancak yaklaşık 6 haftadır kendi evinde maç kazanamayan Kelkit, bu hafta Efeler'e 0-1 yenilerek elinden büyük avantajı kaçırdı. 2. Sezon kendi evinde 1 maç dışında hiçbir maçı kazanamayan Kelkit HürriyetSpor 31 puanla 10. sıraya gerileyerek düşme hattına yaklaştı.   Kelkit gelecek hafta kendisi gibi düşme riski taşıyan Bulvarspor'la oynayacak.Beraberlik yada galibiyette ligde kalacak olan temsilcimiz yenildiğinde ise gözü Amasyaspor ve Hacettepe maçlarında olacak. Bu durumda her iki takımın kazanması dışındaki bütün sonuçlar temsilcimizin lehine olacak.      
3. lig 2. Grupta mücadele eden temsilcimiz Kelkit Hürriyetspor 29. haftada kendi evinde Efeler'e 0-1 yenilerek kendini zora soktu.

Oldukça çekişmeli bir grup olan 3.lig 2. Grupta her an herşey değişebiliyor.Playoff ve düşme hattının puanlarının birbirine yakın olması hicbir takımı garanti de hissettirmiyor.

Ancak yaklaşık 6 haftadır kendi evinde maç kazanamayan Kelkit, bu hafta Efeler'e 0-1 yenilerek elinden büyük avantajı kaçırdı. 2. Sezon kendi evinde 1 maç dışında hiçbir maçı kazanamayan Kelkit HürriyetSpor " class="text-dark font-weight-bold" target="_blank"> Kelkit HürriyetSpor 31 puanla 10. sıraya gerileyerek düşme hattına yaklaştı.

 

Kelkit gelecek hafta kendisi gibi düşme riski taşıyan Bulvarspor'la oynayacak.Beraberlik yada galibiyette ligde kalacak olan temsilcimiz yenildiğinde ise gözü Amasyaspor ve Hacettepe maçlarında olacak. Bu durumda her iki takımın kazanması dışındaki bütün sonuçlar temsilcimizin lehine olacak.

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberkelkit.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.