Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

KELKİT TÜRK EĞİTİM SEN AİLESİ RAMAZAN KOLİ DAĞITIMINA BAŞLADI

Yaşam 11.03.2024 - 16:44, Güncelleme: 12.03.2024 - 00:43 17240+ kez okundu.
 

KELKİT TÜRK EĞİTİM SEN AİLESİ RAMAZAN KOLİ DAĞITIMINA BAŞLADI

Aktif çalışmalarıyla dikkat çeken Kelkit Türk Eğitim Sen bu çalışmalarını ramazanda ihtiyaç sahiplerine ramazan kolisi dağıtarak devam ettiriyor.
Yardımlaşma ve dayanışmanın zirve yaptığı tüm islam aleminin özlemle beklediği ramazan ayının gelmesi ile birlikte sivil toplum kuruluşları yardım hareketine geçti. Bu kuruluşlardan Kelkit Türk Eğitim Sen ramazan öncesi bu faaliyetlerine başladı. Türk Eğitim Sen Kelkit başkanı şu açıklamayı yaptı; '' Birlik ve bereket ayı olan bu ayının içinde türlü güzellikler vardır. Ramazan ayı paylaşma ay'ıdır. Allah için infak ve sadaka ay'ıdır. Ne hazindir ki günümüzde malı bir araç olarak kullanmayan, hayatın amacı haline getiren dünyevileşme hastalığı ile mücadele ediyoruz. Gösteriş budalalığı, mal düşkünlüğü, bencillik, güç ve çıkar tutkusu bu çağın felaketi olmuş durumda. Böyle bir çağda insanlığın kurtuluşu için Ramazan ayı fırsat ayıdır. İnsanlığın sürüklendiği ihtiras duygularını aşmanın yolu; yardımlaşma, paylaşma ve Allah için malı infak etmektir. İhtiyaç sahiplerine kol kanat germek Hem dinimizin hem Türk Töresi'nin bize gösterdiği yoldur.  Ünlü şairlerimizden Necip Fazıl Kısakürek " Eğer paylaşmayı bilirseniz ekmeği paylaşmak, ekmekten daha lezzetlidir. " diyerek ne de güzel özetlemiştir paylaşma duygusunu. Bizler de Kelkit Türk Eğitim Sen Ailesi olarak  yardımlaşmayı, paylaşmayı, yoksula kol kanat germeyi, amaç edindik. Bunun gereği olarak el birliği ile Ramazan kumanyası yapıp soframızı paylaşma arzusundayız. Sevinci ve mutluluğu paylaştığımız gibi elimizde olanı da paylaşmasını biliriz. Türk Eğitim Sen Kelkit ailesi olarak Ramazan ayı dolayısıyla 'Ramazan Paylaşmaktır' sloganıyla yola çıkarak hazırlamış olduğumuz Ramazan Kolilerini ihtiyaç sahiplerine dağıtmaya başladık. Türk Eğitim Sen üyelerimizin ve dostlarımızın gönlüne, yüreğine sağlık. Allah hayrınızı kabul eylesin.'' dedi.    
Aktif çalışmalarıyla dikkat çeken Kelkit Türk Eğitim Sen bu çalışmalarını ramazanda ihtiyaç sahiplerine ramazan kolisi dağıtarak devam ettiriyor.

Yardımlaşma ve dayanışmanın zirve yaptığı tüm islam aleminin özlemle beklediği ramazan ayının gelmesi ile birlikte sivil toplum kuruluşları yardım hareketine geçti. Bu kuruluşlardan Kelkit Türk Eğitim Sen ramazan öncesi bu faaliyetlerine başladı. Türk Eğitim Sen Kelkit başkanı şu açıklamayı yaptı; ''

Birlik ve bereket ayı olan bu ayının içinde türlü güzellikler vardır. Ramazan ayı paylaşma ay'ıdır. Allah için infak ve sadaka ay'ıdır. Ne hazindir ki günümüzde malı bir araç olarak kullanmayan, hayatın amacı haline getiren dünyevileşme hastalığı ile mücadele ediyoruz. Gösteriş budalalığı, mal düşkünlüğü, bencillik, güç ve çıkar tutkusu bu çağın felaketi olmuş durumda. Böyle bir çağda insanlığın kurtuluşu için Ramazan ayı fırsat ayıdır. İnsanlığın sürüklendiği ihtiras duygularını aşmanın yolu; yardımlaşma, paylaşma ve Allah için malı infak etmektir. İhtiyaç sahiplerine kol kanat germek Hem dinimizin hem Türk Töresi'nin bize gösterdiği yoldur.  Ünlü şairlerimizden Necip Fazıl Kısakürek " Eğer paylaşmayı bilirseniz ekmeği paylaşmak, ekmekten daha lezzetlidir. " diyerek ne de güzel özetlemiştir paylaşma duygusunu. Bizler de Kelkit Türk Eğitim Sen Ailesi olarak  yardımlaşmayı, paylaşmayı, yoksula kol kanat germeyi, amaç edindik. Bunun gereği olarak el birliği ile Ramazan kumanyası yapıp soframızı paylaşma arzusundayız. Sevinci ve mutluluğu paylaştığımız gibi elimizde olanı da paylaşmasını biliriz.
Türk Eğitim Sen Kelkit ailesi olarak Ramazan ayı dolayısıyla ' Ramazan Paylaşmaktır' sloganıyla yola çıkarak hazırlamış olduğumuz Ramazan Kolilerini ihtiyaç sahiplerine dağıtmaya başladık. Türk Eğitim Sen üyelerimizin ve dostlarımızın gönlüne, yüreğine sağlık.
Allah hayrınızı kabul eylesin.'' dedi.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberkelkit.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.