Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

MHP İl Başkanı Kaya’yı hedef aldı: “Bunlar Akıl Fukarası”

Kelkit 26.07.2023 - 21:21, Güncelleme: 22.11.2023 - 05:13 15130+ kez okundu.
 

MHP İl Başkanı Kaya’yı hedef aldı: “Bunlar Akıl Fukarası”

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kelkit eski ilçe başkanı Özkan Keskin, kendisine yönelik yapılan sözleri sert bir diller eleştirdi
Geçtiğimiz günlerde MHP Milletvekili Musa Küçük ‘ün basın toplantısında Kelkit ilçe teşkilatının görevden alınmasına eleştirel açıklamalarda bulunan MHP İl Başkanı Mete Kaya’nın bu açıklamalarından sonra önceki gün Kelkit’te yeni atanan ilçe başkanı devir teslim töreninde eski Kelkit ilçe başkanına teşekkür eden Mete Kaya’ ya Kelkit eski ilçe başkanı Özkan cevap verdi.   Yine eski MHP MYK Üyesi Akın Üstün ile Kelkit ilçe teşkilatını hedef alan açıklamalardan sonra, Eski MHP MYK Üyesi Akın Üstün kendisine yöneltilen ‘ihanet etti’ sözünü ret ettiğini ve en kısa zamanda süreçle ilgili basın açıklaması yapacağını açıkladı. MHP Kelkit eski ilçe başkanı Özkan Keskin ise, dün Kelkit’te gerçekleşen devir teslim töreninde konuşan MHP İl Başkanı Mete Kaya’yı ve sözlerini hedef alan açıklamalarda bulundu. ‘İRADESİZLİK VE AKIL FUKARALIĞI’ MHP Kelkit eski ilçe başkanı Özkan Keskin, dün Kelkit İlçe teşkilatının devir teslim töreninde MHP İl Başkanı Mete Kaya’nın yaptığı konuşmada, ‘geçmiş dönem görev alan teşkilata hizmetleri için teşekkür ediyorum’ sözlerini anlamsız bulduğunu söyledi. Keskin, MHP İl Başkanı Mete Kaya’nın birkaç gün önce ilçe teşkilatını ihanetle suçlayıp, birkaç gün sonra seçim çalışması için teşekkür ettiğini iddia ederek, yapılan açıklamaları ‘iradesizlik ve akıl fukaralığı’ olarak yorumladı. ‘ÖNCE İHANETLE SUÇLADI SONRA TEŞEKKÜR ETTİ’ Yazılı bir açıklama yapan Keskin, MHP İl Başkanı Mete Kaya’yı hedef aldı. Keskin, “MHP İl Başkanı Mete Kaya’nın Kelkit ilçesinde devir teslim yaptığı sırada şahsıma teşekkür ettiğini duydum. Bir İnsan bu kadar iradesiz ve akıl fukarası olur mu?  Basının karşısında beni ve teşkilatımı ihanetle suçlayacaksın sonrasında gelip milletin huzurunda seçim süresince yaptığım çalışmadan dolayı teşekkür edeceksin. Benim ve 4 arkadaşımın olduğu İl başkanlığı makamında Kelkit ilce teşkilatımızın çok güçlü olduğunu söyleyeceksin. Yanımızda ezildiğini söyleyeceksin, sonra basın önünde inkar edeceksin. Kendi yönetimin 40 kişi ama sahaya 5 kişi ile çıkacaksın sonrada benim yönetimimi suçlayacaksın. Bu sözler üzerine utanmadan Kelkit ilce binasında teşekkür edeceksin” ifadelerini kullandı. ‘İL BAŞKANLIK GÖMLEĞİ BÜYÜK GELDİ’ Keskin, “Ayrıca emanetçi başkan ihanetçi arıyorsa aynaya bakacak. MHP il başkanının, bu kadar seviyesiz, iradesiz, uzaktan kumanda ile yönetilen bir karakter olması beni bir kat daha üzdü. Bakalım ilerleyen günlerde daha hangi seviyesizliklerle karşılaşacağız. Belli ki bu gömlek bu arkadaşa 3 numara büyük geldi. Teşkilat içi meseleleri basına taşıyan il emanetçisine hatırlatmak isterim ki bundan sonra tüm cevaplarını basın aracılığıyla alacak. Ben teşkilatımın ve Genel başkanımın emrinde, bu teşkilatı çıkarları için kullananların, ülkücü görünüp ülkücüye düşmanlık edenlerin karşısında olmaya devam edeceğim” dedi.
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kelkit eski ilçe başkanı Özkan Keskin, kendisine yönelik yapılan sözleri sert bir diller eleştirdi

Geçtiğimiz günlerde MHP Milletvekili Musa Küçük ‘ün basın toplantısında Kelkit ilçe teşkilatının görevden alınmasına eleştirel açıklamalarda bulunan MHP İl Başkanı Mete Kaya’nın bu açıklamalarından sonra önceki gün Kelkit’te yeni atanan ilçe başkanı devir teslim töreninde eski Kelkit ilçe başkanına teşekkür eden Mete Kaya’ ya Kelkit eski ilçe başkanı Özkan cevap verdi.

 

Yine eski MHP MYK Üyesi Akın Üstün ile Kelkit ilçe teşkilatını hedef alan açıklamalardan sonra, Eski MHP MYK Üyesi Akın Üstün kendisine yöneltilen ‘ihanet etti’ sözünü ret ettiğini ve en kısa zamanda süreçle ilgili basın açıklaması yapacağını açıkladı. MHP Kelkit eski ilçe başkanı Özkan Keskin ise, dün Kelkit’te gerçekleşen devir teslim töreninde konuşan MHP İl Başkanı Mete Kaya’yı ve sözlerini hedef alan açıklamalarda bulundu.

‘İRADESİZLİK VE AKIL FUKARALIĞI’

MHP Kelkit eski ilçe başkanı Özkan Keskin, dün Kelkit İlçe teşkilatının devir teslim töreninde MHP İl Başkanı Mete Kaya’nın yaptığı konuşmada, ‘geçmiş dönem görev alan teşkilata hizmetleri için teşekkür ediyorum’ sözlerini anlamsız bulduğunu söyledi. Keskin, MHP İl Başkanı Mete Kaya’nın birkaç gün önce ilçe teşkilatını ihanetle suçlayıp, birkaç gün sonra seçim çalışması için teşekkür ettiğini iddia ederek, yapılan açıklamaları ‘iradesizlik ve akıl fukaralığı’ olarak yorumladı.

‘ÖNCE İHANETLE SUÇLADI SONRA TEŞEKKÜR ETTİ’

Yazılı bir açıklama yapan Keskin, MHP İl Başkanı Mete Kaya’yı hedef aldı. Keskin, “MHP İl Başkanı Mete Kaya’nın Kelkit ilçesinde devir teslim yaptığı sırada şahsıma teşekkür ettiğini duydum. Bir İnsan bu kadar iradesiz ve akıl fukarası olur mu?  Basının karşısında beni ve teşkilatımı ihanetle suçlayacaksın sonrasında gelip milletin huzurunda seçim süresince yaptığım çalışmadan dolayı teşekkür edeceksin. Benim ve 4 arkadaşımın olduğu İl başkanlığı makamında Kelkit ilce teşkilatımızın çok güçlü olduğunu söyleyeceksin. Yanımızda ezildiğini söyleyeceksin, sonra basın önünde inkar edeceksin. Kendi yönetimin 40 kişi ama sahaya 5 kişi ile çıkacaksın sonrada benim yönetimimi suçlayacaksın. Bu sözler üzerine utanmadan Kelkit ilce binasında teşekkür edeceksin” ifadelerini kullandı.

‘İL BAŞKANLIK GÖMLEĞİ BÜYÜK GELDİ’

Keskin, “Ayrıca emanetçi başkan ihanetçi arıyorsa aynaya bakacak. MHP il başkanının, bu kadar seviyesiz, iradesiz, uzaktan kumanda ile yönetilen bir karakter olması beni bir kat daha üzdü. Bakalım ilerleyen günlerde daha hangi seviyesizliklerle karşılaşacağız. Belli ki bu gömlek bu arkadaşa 3 numara büyük geldi. Teşkilat içi meseleleri basına taşıyan il emanetçisine hatırlatmak isterim ki bundan sonra tüm cevaplarını basın aracılığıyla alacak. Ben teşkilatımın ve Genel başkanımın emrinde, bu teşkilatı çıkarları için kullananların, ülkücü görünüp ülkücüye düşmanlık edenlerin karşısında olmaya devam edeceğim” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberkelkit.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.