Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Şiran İncedere'de Erkut KAYA Dönemi

Gündem 12.02.2024 - 11:26, Güncelleme: 12.02.2024 - 11:26 15344+ kez okundu.
 

Şiran İncedere'de Erkut KAYA Dönemi

İstanbul Esenyurt‘ta faaliyet gösteren Gümüşhane Şiran İncedere köyü derneği olağan kongresi dernek merkezinde gerçekleşti.
Dernek üyelerinin yoğun ilgi gösterdiği genel kurul divan heyetinin oluşumunun ardından, Saygı duruşu ve İstiklal marşının okunmasıyla ile başladı.    Erkut Kaya Başkanlığı’nda tek listeyle yapılan genel kurulda tüm köylülerine teşekkür eden çiçeği burnunda başkan Kaya ;” Köy derneğimizin olağan Genel kurulu hepimize hayırlı olsun. İncedere köy derneğimiz geçmişten bugüne yapmış olduğu çalışmalar ile her daim örnek bir STK olmuştur. Biz de yönetim kurulumuz ile birlikte köyümüz ve köylülerimiz için neler yapabilirizi, onları en iyi şekilde temsil etme gayreti içerisinde olacağız. Bugün genel kurulda sunmuş olduğumuz projeleri görev süremiz boyunca icraata dökeceğiz. Bunları da kamuoyu ile yaptıkça paylaşacağız. Devraldığımız bayrağı en iyi şekilde temsil edip zamanı geldiğinde emaneti ehline teslim edeceğiz. Bugün genel kurula katılan tüm köylülerime ve bizleri bu göreve layık gören üyelerimize canı gönülden teşekkür ederim. Allah birlik beraberliğimizi bozmasın” dedi. İncedere Köyü Derneği olağan genel kuruluna ŞİDEF Genel Başkanı Serkan Kaya, Küçükçekmece 5. Asliye Hakimi Mecit Demir, Esenyurt Tüketici Hakları Derneği Başkanı Adem Ekiz, İnönü Mahallesi Muhtar Adayı Yusuf Kaplan ve çok sayıda dernek üyesi katıldı.   Gümüşhane Şiran İncedere Köyü Derneği Yönetimi şu isimlerden oluştu;   Erkut Kaya Başkan Soner Marancı Başkan Vekili Celal Yıldız Başkan Vekili Ramazan Demir Başkan Vekili Osman Mallı Sercan Sönmez İrfan Türkmen Resul Ekiz Okan Deli Levent Kaya
İstanbul Esenyurt‘ta faaliyet gösteren Gümüşhane Şiran İncedere köyü derneği olağan kongresi dernek merkezinde gerçekleşti.

Dernek üyelerinin yoğun ilgi gösterdiği genel kurul divan heyetinin oluşumunun ardından, Saygı duruşu ve İstiklal marşının okunmasıyla ile başladı. 

 

Erkut Kaya Başkanlığı’nda tek listeyle yapılan genel kurulda tüm köylülerine teşekkür eden çiçeği burnunda başkan Kaya ;” Köy derneğimizin olağan Genel kurulu hepimize hayırlı olsun. İncedere köy derneğimiz geçmişten bugüne yapmış olduğu çalışmalar ile her daim örnek bir STK olmuştur. Biz de yönetim kurulumuz ile birlikte köyümüz ve köylülerimiz için neler yapabilirizi, onları en iyi şekilde temsil etme gayreti içerisinde olacağız. Bugün genel kurulda sunmuş olduğumuz projeleri görev süremiz boyunca icraata dökeceğiz. Bunları da kamuoyu ile yaptıkça paylaşacağız. Devraldığımız bayrağı en iyi şekilde temsil edip zamanı geldiğinde emaneti ehline teslim edeceğiz. Bugün genel kurula katılan tüm köylülerime ve bizleri bu göreve layık gören üyelerimize canı gönülden teşekkür ederim. Allah birlik beraberliğimizi bozmasın” dedi.

İncedere Köyü Derneği olağan genel kuruluna ŞİDEF Genel Başkanı Serkan Kaya, Küçükçekmece 5. Asliye Hakimi Mecit Demir, Esenyurt Tüketici Hakları Derneği Başkanı Adem Ekiz, İnönü Mahallesi Muhtar Adayı Yusuf Kaplan ve çok sayıda dernek üyesi katıldı.

 

Gümüşhane Şiran İncedere Köyü Derneği Yönetimi şu isimlerden oluştu;

 

Erkut Kaya Başkan

Soner Marancı Başkan Vekili

Celal Yıldız Başkan Vekili

Ramazan Demir Başkan Vekili

Osman Mallı

Sercan Sönmez

İrfan Türkmen

Resul Ekiz

Okan Deli

Levent Kaya

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberkelkit.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.