Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

GÜSAD’ın yeni başkanı Sezgin oldu

Gümüşhane 25.09.2023 - 20:47, Güncelleme: 22.11.2023 - 05:13 3585+ kez okundu.
 

GÜSAD’ın yeni başkanı Sezgin oldu

İstanbul Sancaktepe’de faaliyet gösteren Sancaktepe Gümüşhaneliler Derneği (GÜSAD) olağanüstü kongresi yapıldı. İki adayın yarıştığı kongrede Süleyman Sezgin derneğin başkanlığına seçildi.
Geçtiğimiz aylarda derneğin kurucu başkanı Mücahit Sezgin’in görevi bırakmasının ardından alınan olağanüstü kongre kararı gereği GÜSAD’da seçimli kongre yapıldı.   Dernek binasında yapılan kongrede Oğuzhan Onuk ve Süleyman Sezgin yarışırken, 482 kayıtlı delegenin 252’sinin oyunu alan Süleyman Sezgin GÜSAD’ın yeni başkanı oldu.   Genel kurul sonrası yaptığı açıklamada dernek üyelerine teşekkür eden yeni başkan Süleyman Sezgin, “Öncelikle şahsımı GÜSAD başkanlığına, ekibimi yönetime layık gören tüm hemşerilerime teşekkür ediyorum. Uzun uğraşlar sonucunda kurulan GÜSAD sadece bir dernek değildir. GÜSAD gönüllerin buluştuğu, bir ekmeğin paylaşıldığı, sıcak çay eşliğinde sohbetin paylaşıldığı yerdir. GÜSAD’ın bugünlere ulaşmasında her birinizin ayrı ayrı emeği, gayreti olduğunu biliyorum. Her bir hemşerime ayrı ayrı teşekkür ederken, kurucu genel başkanımız Sayın Mücahit Sezgin’e, halefim Sayın Oğuzhan Onuk’a emeklerinden dolayı teşekkür ediyorum. Bana oy veren ya da vermeyen tüm delegelerimizin şikâyetlerini biliyoruz. Ekibimle birlikte bütün sorunlarını üstesinden gelmek için var gücümüzle çalışacağız. Allah yar ve yardımcımız olsun” ifadelerini kullandı. Sezgin’in yönetiminde Süleyman Sezgin, Erdi Demir, Mecnun Meral, Şükrü Arslan, Mücahit Nas, Adem Türkel, Atakan Sezgin, Süleyman Nas ve Cengiz Arslan, denetim kurulunda da Hüseyin Sezgin, Kaya Akbaş, Adem Türkel ve Habil Şahin yer aldı.
İstanbul Sancaktepe’de faaliyet gösteren Sancaktepe Gümüşhaneliler Derneği (GÜSAD) olağanüstü kongresi yapıldı. İki adayın yarıştığı kongrede Süleyman Sezgin derneğin başkanlığına seçildi.

Geçtiğimiz aylarda derneğin kurucu başkanı Mücahit Sezgin’in görevi bırakmasının ardından alınan olağanüstü kongre kararı gereği GÜSAD’da seçimli kongre yapıldı.

 

Dernek binasında yapılan kongrede Oğuzhan Onuk ve Süleyman Sezgin yarışırken, 482 kayıtlı delegenin 252’sinin oyunu alan Süleyman Sezgin GÜSAD’ın yeni başkanı oldu.

 

Genel kurul sonrası yaptığı açıklamada dernek üyelerine teşekkür eden yeni başkan Süleyman Sezgin, “Öncelikle şahsımı GÜSAD başkanlığına, ekibimi yönetime layık gören tüm hemşerilerime teşekkür ediyorum. Uzun uğraşlar sonucunda kurulan GÜSAD sadece bir dernek değildir. GÜSAD gönüllerin buluştuğu, bir ekmeğin paylaşıldığı, sıcak çay eşliğinde sohbetin paylaşıldığı yerdir. GÜSAD’ın bugünlere ulaşmasında her birinizin ayrı ayrı emeği, gayreti olduğunu biliyorum. Her bir hemşerime ayrı ayrı teşekkür ederken, kurucu genel başkanımız Sayın Mücahit Sezgin’e, halefim Sayın Oğuzhan Onuk’a emeklerinden dolayı teşekkür ediyorum. Bana oy veren ya da vermeyen tüm delegelerimizin şikâyetlerini biliyoruz. Ekibimle birlikte bütün sorunlarını üstesinden gelmek için var gücümüzle çalışacağız. Allah yar ve yardımcımız olsun” ifadelerini kullandı.

Sezgin’in yönetiminde Süleyman Sezgin, Erdi Demir, Mecnun Meral, Şükrü Arslan, Mücahit Nas, Adem Türkel, Atakan Sezgin, Süleyman Nas ve Cengiz Arslan, denetim kurulunda da Hüseyin Sezgin, Kaya Akbaş, Adem Türkel ve Habil Şahin yer aldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberkelkit.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.