Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Gümüş ligi 1 puanla bitirdi

23.05.2023 - 10:22, Güncelleme: 22.11.2023 - 05:13 3324+ kez okundu.
 

Gümüş ligi 1 puanla bitirdi

TFF 3.lig, 2.grupta mücadele eden temsilcimiz Gümüşhane Sportif Faaliyetler A.Ş, ligin son maçında sahasında Darıca Gençlerbirliği A.Ş ile 0-0 berabere kalarak sezonu 1 puanla kapattı.
Yeni Şehir Stadyumunda oynanan ve Alim Kandemir, Yakup Keçeci ve Mustafa Soner Yüce hakem üçlüsünün yönettiği müsabakada her iki takımın atakları da sonuç vermeyince karşılaşma golsüz berabere bitti. Bu sonuçla ligde oynadığı 32 müsabakadan 37 puan toplayan temsilcimiz sezonu 9.sırada tamamladı. Lig boyunca 9 galibiyet, 13 beraberlik ve 11 mağlubiyet gören temsilcimiz rakip kaleleri 25 kez havalandırırken kalesinde 33 gol gördü. MAÇTAN DAKİKALAR: 5.dakikada rakip takımın savunmasının hatasında ceza sahası dışında topla buluşan İbrahim Koca’nın sert vuruşu az farkla auta gitti. 25.dakikada hücuma çıkarken orta sahada kaptırdığımız topu hızlı bir şekilde ceza sahamıza taşıyan rakip takımın etkili oyuncularından İhsan Furkan Deniz’e savunmamızın yaptığı faul sonucunda kazanılan penaltıyı kullanan Ahmet Özer topu dışarı vurarak takımını öne geçiremedi. 26.dakikada hızlı gelişen atağımız sonrasında rakip ceza sahasında oluşan karambolde topu biranda önünde bulan Burak Sürmeneli’nin vuruşunda top üstten auta çıktı. 30.dakikada rakip takımın kendi sağ tarafından geliştirdiği atakta topla buluşan Mustafa Gürkan Varlık’ın sert ve etkili vuruşunu kalecimiz Gürkan Hervenik iyi bir müdahale ile gole izin vermedi. 59.dakikada rakip ceza sahası içerisinde oluşan karambolde topla buluşan Osman Can Kömürcü’nün vuruşuna son anda ayak koyan rakip savunma topu kornere gönderdi. 64.dakikada misafir takımın geliştirdiği atakta ceza sahası dışında topla buluşan Ahmet Özer’in sert vuruşunda kalecimiz iyi bir müdahale ile topu kornere gönderdi. 67.dakikada rakip ceza sahası üzerinde topla buluşan Hakan Yakup Jacoues Horzum’un sert vuruşunda top üst direğe çarparak geri döndü. 70.dakikada geliştirdiğimiz atakta ceza sahası içinde topla buluşan Tayfun Tatlı’nın vuruşunda topa son anda dokunan rakip takımın kalecisi topu kornere göndererek mutlak bir golümüze izin vermedi. 84.dakikada misafir takımın sol taraftan geliştirdiği atakta Emre Nasuh’un mükemmel plase vuruşunda top önce kalecimizin parmaklarına daha sonrada direğe çarparak kornere çıktı. 87.dakikada rakip takım sağ tarafından hızlı geliştirdiği atakta Cevat Kuy’un ceza sahamızın içerisine taşıyıp ortaladığı topu önünde bulan Ahmet Gökbayrak önce topa vuramadı daha sonra ikinci bir kontrolle topu önüne alan aynı futbolcunun vuruşu gol oldu ancak müsabakanın hakemi Ahmet Gökbayrak’ın topu elle kontrol ettiği gerekçesiyle golü iptal etti.
TFF 3.lig, 2.grupta mücadele eden temsilcimiz Gümüşhane Sportif Faaliyetler A.Ş, ligin son maçında sahasında Darıca Gençlerbirliği A.Ş ile 0-0 berabere kalarak sezonu 1 puanla kapattı.

Yeni Şehir Stadyumunda oynanan ve Alim Kandemir, Yakup Keçeci ve Mustafa Soner Yüce hakem üçlüsünün yönettiği müsabakada her iki takımın atakları da sonuç vermeyince karşılaşma golsüz berabere bitti.

Bu sonuçla ligde oynadığı 32 müsabakadan 37 puan toplayan temsilcimiz sezonu 9.sırada tamamladı.

Lig boyunca 9 galibiyet, 13 beraberlik ve 11 mağlubiyet gören temsilcimiz rakip kaleleri 25 kez havalandırırken kalesinde 33 gol gördü.

MAÇTAN DAKİKALAR:

5.dakikada rakip takımın savunmasının hatasında ceza sahası dışında topla buluşan İbrahim Koca’nın sert vuruşu az farkla auta gitti.

25.dakikada hücuma çıkarken orta sahada kaptırdığımız topu hızlı bir şekilde ceza sahamıza taşıyan rakip takımın etkili oyuncularından İhsan Furkan Deniz’e savunmamızın yaptığı faul sonucunda kazanılan penaltıyı kullanan Ahmet Özer topu dışarı vurarak takımını öne geçiremedi.

26.dakikada hızlı gelişen atağımız sonrasında rakip ceza sahasında oluşan karambolde topu biranda önünde bulan Burak Sürmeneli’nin vuruşunda top üstten auta çıktı.

30.dakikada rakip takımın kendi sağ tarafından geliştirdiği atakta topla buluşan Mustafa Gürkan Varlık’ın sert ve etkili vuruşunu kalecimiz Gürkan Hervenik iyi bir müdahale ile gole izin vermedi.

59.dakikada rakip ceza sahası içerisinde oluşan karambolde topla buluşan Osman Can Kömürcü’nün vuruşuna son anda ayak koyan rakip savunma topu kornere gönderdi.

64.dakikada misafir takımın geliştirdiği atakta ceza sahası dışında topla buluşan Ahmet Özer’in sert vuruşunda kalecimiz iyi bir müdahale ile topu kornere gönderdi.

67.dakikada rakip ceza sahası üzerinde topla buluşan Hakan Yakup Jacoues Horzum’un sert vuruşunda top üst direğe çarparak geri döndü.

70.dakikada geliştirdiğimiz atakta ceza sahası içinde topla buluşan Tayfun Tatlı’nın vuruşunda topa son anda dokunan rakip takımın kalecisi topu kornere göndererek mutlak bir golümüze izin vermedi.

84.dakikada misafir takımın sol taraftan geliştirdiği atakta Emre Nasuh’un mükemmel plase vuruşunda top önce kalecimizin parmaklarına daha sonrada direğe çarparak kornere çıktı.

87.dakikada rakip takım sağ tarafından hızlı geliştirdiği atakta Cevat Kuy’un ceza sahamızın içerisine taşıyıp ortaladığı topu önünde bulan Ahmet Gökbayrak önce topa vuramadı daha sonra ikinci bir kontrolle topu önüne alan aynı futbolcunun vuruşu gol oldu ancak müsabakanın hakemi Ahmet Gökbayrak’ın topu elle kontrol ettiği gerekçesiyle golü iptal etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberkelkit.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.