Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Gümüşhane-Bayburt Havalimanının Ne Zaman Açılacağını Söyledi

Gündem 02.12.2023 - 08:50, Güncelleme: 03.12.2023 - 11:23 14540+ kez okundu.
 

Gümüşhane-Bayburt Havalimanının Ne Zaman Açılacağını Söyledi

Önceki dönem Ulaştırma ve Altyapı Bakanı olan, hali hazırda ise AK Parti Trabzon Milletvekili olarak görev yapan Adil Karaismailoğlu Gümüşhane Bayburt Kültür Buluşmaları etkinliğinde konuştu.
Yenikapı Etkinlik alanında düzenlenen organizasyonda; Gümüşhane-Bayburt Havalimanı, Vauk Dağı Tüneli ve Kop Dağı Tüneli ile ilgili açıklamalarda bulunan Karaismailoğlu, bu yatırımların gelecek yıl tamamlanarak hizmete açılacağını söyledi. Gümüşhane ve Bayburt’un Türkiye için önemine vurgu yapan Eski Bakan Karaismailoğlu, “Her iki şehrimizde bizim için çok kıymetli. İnşallah Hükümetimizin, Cumhurbaşkanımızın büyük teveccühüyle Bayburt ve Gümüşhane şehirlerimiz gelişecek, büyüyecek ve Türkiye’nin parlayan yıldızı olacaktır” dedi. Her iki ilin vatanına, milletine ne kadar âşık olduklarını 14 Mayıs’ta, 28 Mayıs’ta gösterdiğini dile getiren Karaismailoğlu, “Cumhurbaşkanımız Bayburt ve Gümüşhane’ye çok ayrı bir önem veriyor. 3 Mayıs 2023 yani daha üzerinde 1 yıl geçmedi. Zigana Tünelini açtık. Çoğunuz bu tünelden geçmiştir ama geçmeyenlerin mutlaka en kısa zamanda Zigana Tünelini kullanmasını istiyorum. Arkadaşlar Zigana Tüneline girdiğinizde Türkiye Cumhuriyeti’nin gücünü, büyüklüğünü görmüş oluyorsun. Avrupa'nın en uzun tüneli. Gümüşhane’ye de, Trabzon’a da, Bayburt'a da bu yakışır” diye konuştu. Gümüşhanelilerin, Bayburtluların her şeyin en iyisini hak ettiğini, kendilerinin de en iyi hizmeti sunmak için canla başla çalıştıklarını aktaran Karaismailoğlu, “Önümüzdeki yıl, Gümüşhane Bayburt arasındaki Vauk Dağı Tüneli, yine Bayburt Erzurum arasındaki Kop Dağı Tünelini hizmete açacağız. Öte yandan Gümüşhane Bayburt havalimanı da yaz aylarında hizmete alınacak. Hep beraber istanbul'dan kalkıp, bir iki saat içerisinde Bayburt'a Gümüşhane’ye ulaşacağız” ifadelerini kullandı. Bu yatırımlarla Gümüşhane ve Bayburt’un bölgenin parlayan yıldızları haline geleceğini dile getiren Karaismailoğlu, “Bu yatırımlar sayesinde yatırımcı bölgelerimize geliyor, istihdam artıyor, üretim artıyor, ticaret artıyor. İnşallah biz de bunların her zaman destekçisi olacağız. İşte bu tür faaliyetler birlik beraberliğimiz de çok büyük katkıları yapıyor. Rabbim birliğimizi beraberliğimizi bozmasın” diye konuştu.
Önceki dönem Ulaştırma ve Altyapı Bakanı olan, hali hazırda ise AK Parti Trabzon Milletvekili olarak görev yapan Adil Karaismailoğlu Gümüşhane Bayburt Kültür Buluşmaları etkinliğinde konuştu.

Yenikapı Etkinlik alanında düzenlenen organizasyonda; Gümüşhane- Bayburt Havalimanı, Vauk Dağı Tüneli ve Kop Dağı Tüneli ile ilgili açıklamalarda bulunan Karaismailoğlu, bu yatırımların gelecek yıl tamamlanarak hizmete açılacağını söyledi.

Gümüşhane ve Bayburt’un Türkiye için önemine vurgu yapan Eski Bakan Karaismailoğlu, “Her iki şehrimizde bizim için çok kıymetli. İnşallah Hükümetimizin, Cumhurbaşkanımızın büyük teveccühüyle Bayburt ve Gümüşhane şehirlerimiz gelişecek, büyüyecek ve Türkiye’nin parlayan yıldızı olacaktır” dedi.

Her iki ilin vatanına, milletine ne kadar âşık olduklarını 14 Mayıs’ta, 28 Mayıs’ta gösterdiğini dile getiren Karaismailoğlu, “Cumhurbaşkanımız Bayburt ve Gümüşhane’ye çok ayrı bir önem veriyor. 3 Mayıs 2023 yani daha üzerinde 1 yıl geçmedi. Zigana Tünelini açtık. Çoğunuz bu tünelden geçmiştir ama geçmeyenlerin mutlaka en kısa zamanda Zigana Tünelini kullanmasını istiyorum. Arkadaşlar Zigana Tüneline girdiğinizde Türkiye Cumhuriyeti’nin gücünü, büyüklüğünü görmüş oluyorsun. Avrupa'nın en uzun tüneli. Gümüşhane’ye de, Trabzon’a da, Bayburt'a da bu yakışır” diye konuştu.

Gümüşhanelilerin, Bayburtluların her şeyin en iyisini hak ettiğini, kendilerinin de en iyi hizmeti sunmak için canla başla çalıştıklarını aktaran Karaismailoğlu, “Önümüzdeki yıl, Gümüşhane Bayburt arasındaki Vauk Dağı Tüneli, yine Bayburt Erzurum arasındaki Kop Dağı Tünelini hizmete açacağız. Öte yandan Gümüşhane Bayburt havalimanı da yaz aylarında hizmete alınacak. Hep beraber istanbul'dan kalkıp, bir iki saat içerisinde Bayburt'a Gümüşhane’ye ulaşacağız” ifadelerini kullandı.

Bu yatırımlarla Gümüşhane ve Bayburt’un bölgenin parlayan yıldızları haline geleceğini dile getiren Karaismailoğlu, “Bu yatırımlar sayesinde yatırımcı bölgelerimize geliyor, istihdam artıyor, üretim artıyor, ticaret artıyor. İnşallah biz de bunların her zaman destekçisi olacağız. İşte bu tür faaliyetler birlik beraberliğimiz de çok büyük katkıları yapıyor. Rabbim birliğimizi beraberliğimizi bozmasın” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberkelkit.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.