Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Jandarma’dan Şiran’da uyuşturucu operasyonu

Kelkit 21.09.2023 - 17:03, Güncelleme: 22.11.2023 - 05:13 15137+ kez okundu.
 

Jandarma’dan Şiran’da uyuşturucu operasyonu

Gümüşhane’nin Şiran ilçesinde Jandarma ekiplerinin yaptığı operasyonda 105 gram esrar ve 11 kök kenevir bitkisi ele geçirildi.
Alınan bilgiye göre İl Jandarma Komutanlığı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube ve Şiran İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri yaptıkları istihbari çalışmada ilçeye bağlı Tekke mahallesinde ikamet eden H.Ş.Ü ve Fatih mahallesinde ikamet eden A.C.Y isimli şahısların evlerinde uyuşturucu madde ve kaçak kenevir bitkisi bulunduğu bilgisini aldı.   Şiran Cumhuriyet Savcılığından arama kararı alan Jandarma ekipleri uyuşturucu madde arama köpeği “Asil” ile şüpheli şahısların ev ve eklentilerinde arama yaptı.   Yapılan arama sonucunda H.Ş.Ü’nün evinde 105 gram esrar maddesi, A.C.Y’nin evinde ise 11 kök kenevir bitkisi ele geçirilerek muhafaza altına alındı. Olayla ilgili H.Ş.Ü ve A.C.Y gözaltına alınırken adli tahkikata başlandı.
Gümüşhane’nin Şiran ilçesinde Jandarma ekiplerinin yaptığı operasyonda 105 gram esrar ve 11 kök kenevir bitkisi ele geçirildi.

Alınan bilgiye göre İl Jandarma Komutanlığı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube ve Şiran İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri yaptıkları istihbari çalışmada ilçeye bağlı Tekke mahallesinde ikamet eden H.Ş.Ü ve Fatih mahallesinde ikamet eden A.C.Y isimli şahısların evlerinde uyuşturucu madde ve kaçak kenevir bitkisi bulunduğu bilgisini aldı.

 

Şiran Cumhuriyet Savcılığından arama kararı alan Jandarma ekipleri uyuşturucu madde arama köpeği “Asil” ile şüpheli şahısların ev ve eklentilerinde arama yaptı.

 

Yapılan arama sonucunda H.Ş.Ü’nün evinde 105 gram esrar maddesi, A.C.Y’nin evinde ise 11 kök kenevir bitkisi ele geçirilerek muhafaza altına alındı.

Olayla ilgili H.Ş.Ü ve A.C.Y gözaltına alınırken adli tahkikata başlandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberkelkit.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.