Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Kelkitli Süleyman dua ailesi adalet bekliyor

Kelkit 19.06.2023 - 10:08, Güncelleme: 22.11.2023 - 05:13 15394+ kez okundu.
 

Kelkitli Süleyman dua ailesi adalet bekliyor

Gümüşhane’nin Kelkit ilçesinden olan ve Samsun’da yaşayan Süleyman Tural (26), uğradığı silahlı saldırı sonucu ağır yaralandı. Yoğun bakım servisinde tedavi gören Tural’ın hayati tehlikesi devam ediyor.
Edinilen bilgiye göre ailesiyle Samsun’da yaşayan Tural, tütüncülük yapan arkadaşını dükkanına bırakmak için otomobiliyle İlkadım ilçesi Liman Mahallesi Ebusuud Caddesine geldi.   Arkadaşı araçtan ineceği sırada dükkanın yakınında pusuya yatan 16 yaşındaki 2 kişinin pompalı tüfekli saldırına maruz kalan ve o an donakalan Tural, boynuna isabet eden mermi nedeniyle ağır yaralanırken arkadaşı aracın koltuğuna uzandığı için olaydan yara almadan kurtuldu.   İhbar üzerine bölgeye gelen 112 Acil Sağlık ekipleri tarafından olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından Tural, Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Tıp Fakültesi Hastanesi yoğun bakım servisinde tedavi altına alındı. Tural’ın hayati tehlikesi sürerken beyninde oluşan ödem nedeniyle doktorlar tarafından uyutulduğu öğrenildi.    Aslen Kelkit’in Özen köyünden olan Tural’ın ailesi ise evlatları için hemşehrilerinden dua isterken, arkadaşına yapılan suikastta ağır yaralanan Tural’ı yaralayan şahıslardan birisinin yakalandığını, diğerinin yakalanamadığını belirterek adaletin biran önce tecelli etmesini istedi. Bekar olan ve Samsun’da ailesiyle yaşayan Süleyman Tural’ı yaralayan tüfeği ateşleyen şahsın biran önce yakalanarak adalete teslim edilmesini isteyen yakınları da olayın failleri 16 yaşındaki F.T ve K.A.D’nin çok sayıda suç kaydı olduğu bilgisine ulaştıklarını belirtti.
Gümüşhane’nin Kelkit ilçesinden olan ve Samsun’da yaşayan Süleyman Tural (26), uğradığı silahlı saldırı sonucu ağır yaralandı. Yoğun bakım servisinde tedavi gören Tural’ın hayati tehlikesi devam ediyor.

Edinilen bilgiye göre ailesiyle Samsun’da yaşayan Tural, tütüncülük yapan arkadaşını dükkanına bırakmak için otomobiliyle İlkadım ilçesi Liman Mahallesi Ebusuud Caddesine geldi.

 

Arkadaşı araçtan ineceği sırada dükkanın yakınında pusuya yatan 16 yaşındaki 2 kişinin pompalı tüfekli saldırına maruz kalan ve o an donakalan Tural, boynuna isabet eden mermi nedeniyle ağır yaralanırken arkadaşı aracın koltuğuna uzandığı için olaydan yara almadan kurtuldu.

 

İhbar üzerine bölgeye gelen 112 Acil Sağlık ekipleri tarafından olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından Tural, Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Tıp Fakültesi Hastanesi yoğun bakım servisinde tedavi altına alındı. Tural’ın hayati tehlikesi sürerken beyninde oluşan ödem nedeniyle doktorlar tarafından uyutulduğu öğrenildi. 

 

Aslen Kelkit’in Özen köyünden olan Tural’ın ailesi ise evlatları için hemşehrilerinden dua isterken, arkadaşına yapılan suikastta ağır yaralanan Tural’ı yaralayan şahıslardan birisinin yakalandığını, diğerinin yakalanamadığını belirterek adaletin biran önce tecelli etmesini istedi.

Bekar olan ve Samsun’da ailesiyle yaşayan Süleyman Tural’ı yaralayan tüfeği ateşleyen şahsın biran önce yakalanarak adalete teslim edilmesini isteyen yakınları da olayın failleri 16 yaşındaki F.T ve K.A.D’nin çok sayıda suç kaydı olduğu bilgisine ulaştıklarını belirtti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberkelkit.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.