Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Kelkit'te kentsel dönüşüm başlıyor

Kelkit 26.07.2023 - 21:19, Güncelleme: 22.11.2023 - 05:13 14248+ kez okundu.
 

Kelkit'te kentsel dönüşüm başlıyor

Kelkit Belediye Başkanı Aziz Nas Belediye başkanı adayı olduğunda Kelkit’in kanayan yarası Küçükcami mahallesini kentsel dönüşümle tanıştıracağın sözünü vermişti.
  Belediye Başkanı Nas, “Bu doğrultuda yaptığı çalışmalar neticesinde mülk sahiplerine evlerini boşaltmaları hususunda süre verdi. Kelkit ilçemizde Kentsel dönüşümü başlatmış olmanın gururunu yaşarken projenin Kelkit’imize hayırlı olmasını diliyorum” dedi.   Konuya dair sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Belediye başkanı Aziz Nas,” Küçük Cami Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında İnşaat yapım aşamasına başlanan 4.etap bölgesi için tapu devri işlemleri tamamlanmış ve tek tapu oluşturularak İnşaat ihale aşamasına gelinmiştir. Tahliye ve yıkım işlemlerine başladığımız kangren olmuş bu sorunu gideriyor, Kentsel dönüşümde bölgesinde marka olan ve örnek projeler uygulayan bir yerel yönetim olarak ilçemizi sağlıklı ve planlı bir bakış açısıyla geleceğe hazırlamaya gayret ediyoruz” ifadesinde bulundu.lkit Belediye Başkanı Aziz Nas Belediye başkanı adayı olduğunda Kelkit’in kanayan yarası Küçükcami mahallesini kentsel dönüşümle tanıştıracağın sözünü vermişti. Belediye Başkanı Nas, “Bu doğrultuda yaptığı çalışmalar neticesinde mülk sahiplerine evlerini boşaltmaları hususunda süre verdi. Kelkit ilçemizde Kentsel dönüşümü başlatmış olmanın gururunu yaşarken projenin Kelkit’imize hayırlı olmasını diliyorum” dedi.   Konuya dair sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Belediye başkanı Aziz Nas,” Küçük Cami Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında İnşaat yapım aşamasına başlanan 4.etap bölgesi için tapu devri işlemleri tamamlanmış ve tek tapu oluşturularak İnşaat ihale aşamasına gelinmiştir. Tahliye ve yıkım işlemlerine başladığımız kangren olmuş bu sorunu gideriyor, Kentsel dönüşümde bölgesinde marka olan ve örnek projeler uygulayan bir yerel yönetim olarak ilçemizi sağlıklı ve planlı bir bakış açısıyla geleceğe hazırlamaya gayret ediyoruz” ifadesinde bulundu.
Kelkit Belediye Başkanı Aziz Nas Belediye başkanı adayı olduğunda Kelkit’in kanayan yarası Küçükcami mahallesini kentsel dönüşümle tanıştıracağın sözünü vermişti.
 

Belediye Başkanı Nas, “Bu doğrultuda yaptığı çalışmalar neticesinde mülk sahiplerine evlerini boşaltmaları hususunda süre verdi. Kelkit ilçemizde Kentsel dönüşümü başlatmış olmanın gururunu yaşarken projenin Kelkit’imize hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

 

Konuya dair sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Belediye başkanı Aziz Nas,” Küçük Cami Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında İnşaat yapım aşamasına başlanan 4.etap bölgesi için tapu devri işlemleri tamamlanmış ve tek tapu oluşturularak İnşaat ihale aşamasına gelinmiştir. Tahliye ve yıkım işlemlerine başladığımız kangren olmuş bu sorunu gideriyor, Kentsel dönüşümde bölgesinde marka olan ve örnek projeler uygulayan bir yerel yönetim olarak ilçemizi sağlıklı ve planlı bir bakış açısıyla geleceğe hazırlamaya gayret ediyoruz” ifadesinde bulundu.lkit Belediye Başkanı Aziz Nas Belediye başkanı adayı olduğunda Kelkit’in kanayan yarası Küçükcami mahallesini kentsel dönüşümle tanıştıracağın sözünü vermişti.

Belediye Başkanı Nas, “Bu doğrultuda yaptığı çalışmalar neticesinde mülk sahiplerine evlerini boşaltmaları hususunda süre verdi. Kelkit ilçemizde Kentsel dönüşümü başlatmış olmanın gururunu yaşarken projenin Kelkit’imize hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

 

Konuya dair sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Belediye başkanı Aziz Nas,” Küçük Cami Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında İnşaat yapım aşamasına başlanan 4.etap bölgesi için tapu devri işlemleri tamamlanmış ve tek tapu oluşturularak İnşaat ihale aşamasına gelinmiştir. Tahliye ve yıkım işlemlerine başladığımız kangren olmuş bu sorunu gideriyor, Kentsel dönüşümde bölgesinde marka olan ve örnek projeler uygulayan bir yerel yönetim olarak ilçemizi sağlıklı ve planlı bir bakış açısıyla geleceğe hazırlamaya gayret ediyoruz” ifadesinde bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberkelkit.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.