Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Kelkit'te Seçim Sonuçları Coşkuyla Kutlandı

Kelkit 29.05.2023 - 12:29, Güncelleme: 22.11.2023 - 05:13 15451+ kez okundu.
 

Kelkit'te Seçim Sonuçları Coşkuyla Kutlandı

AK Parti'nin Gümüşhane'deki kalesi olarak görülen Kelkit ilçesinde, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a yüzde 84. gibi rekor bir destek verilmesinin ardından sevinç gösterileri düzenlendi.
  Gümüşhane'de  AK Parti'nin kalesi olarak görülen ve ikini tur seçiminde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a yüzde 84  gibi rekor bir destek veren Kelkit'te, seçim sonuçlarını kutlamak isteyen kalabalık kent meydanını doldurdu.   13. Cumhurbaşkanlığı seçimini Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın kazandığının belli olmasının ardından, AK Parti'nin Gümüşhanedeki kalesi  Kelkit ilçesinde sevinç gösterileri başladı. Kelkit'te yüzde 84 gibi rekor bir oyla Cumhurbaşkanı Erdoğan'a destek veren Kelkitliler, seçim kutlamasına başladı. Tekbirle yürüyüşe katılan ve bayrakları eline alan partililer, ilçe kent meydanı ve işlek noktalarda sevinç gösterisinde bulundu. Ak Parti İlçe Başkanı Sadi Tüysüz'de İlçe Meydanında toplanan kalabalığa teşekkür konuşmsı yaptı. Toplanan kalabalık bir taşkınlığa sebebiyet vermeden dağıldı.
AK Parti'nin Gümüşhane'deki kalesi olarak görülen Kelkit ilçesinde, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a yüzde 84. gibi rekor bir destek verilmesinin ardından sevinç gösterileri düzenlendi.

 

Gümüşhane'de  AK Parti'nin kalesi olarak görülen ve ikini tur seçiminde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a yüzde 84  gibi rekor bir destek veren Kelkit'te, seçim sonuçlarını kutlamak isteyen kalabalık kent meydanını doldurdu.

 

13. Cumhurbaşkanlığı seçimini Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın kazandığının belli olmasının ardından, AK Parti'nin Gümüşhanedeki kalesi  Kelkit ilçesinde sevinç gösterileri başladı. Kelkit'te yüzde 84 gibi rekor bir oyla Cumhurbaşkanı Erdoğan'a destek veren Kelkitliler, seçim kutlamasına başladı. Tekbirle yürüyüşe katılan ve bayrakları eline alan partililer, ilçe kent meydanı ve işlek noktalarda sevinç gösterisinde bulundu.

Ak Parti İlçe Başkanı Sadi Tüysüz'de İlçe Meydanında toplanan kalabalığa teşekkür konuşmsı yaptı. Toplanan kalabalık bir taşkınlığa sebebiyet vermeden dağıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberkelkit.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.