Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Özkan KESKİN'in Acı Günü

Gündem 30.12.2023 - 18:16, Güncelleme: 30.12.2023 - 18:16 17019+ kez okundu.
 

Özkan KESKİN'in Acı Günü

Otomobil çarpması sonucu hayatını kaybeden eski MHP ilçe başkanı Özkan KESKİN'in eşi Reyhan KESKİN gözyaşları içinde toprağa verildi
Dün akşam saat 19:00 sularında yolun karşısına geçmek isterken süratle gelen otomobilin çarpması sonucu hayatını kaybeden Reyhan KESKİN Babakonağı köyünde kılınan cenaze namazı sonrası toprağa verildi.Yakınlarının sinir krizleri geçirdiği cenaze töreninde bir ambulans aracı hazır tutuldu.    Geniş katılımın olduğu cenaze namazına ilçe emniyet müdürü Koray ÇAKAR, önceki dönem belediye başkanı Ünal YILMAZ,mevcut belediye başkanı Aziz NAS, Ak Parti ilçe başkanı Sadi TÜYSÜZ,MHP ilçe başkanı Şahin DEMİR, ve birçok bürokrasi çevresi ve vatandaşlar katıldı.     Çevre yolunun büyük sorun olduğunu dile getiren vatandaşlar, özellikle ögrencilerin cıkış saatlerinde çok tedirgin olduklarını söyledi.Herkimin yetkisindeyse muhakkak çevre yolunda başka ilçelerde olduğu gibi radar uygulamasının olması gerektiğini ve yetkililerin en kısa zamanda hayata geçirmesi gerektiğini belirttiler.Aksi halde bu tarifsiz acıları sürekli yaşamak durumunda kalınacagını vurguladılar.
Otomobil çarpması sonucu hayatını kaybeden eski MHP ilçe başkanı Özkan KESKİN'in eşi Reyhan KESKİN gözyaşları içinde toprağa verildi

Dün akşam saat 19:00 sularında yolun karşısına geçmek isterken süratle gelen otomobilin çarpması sonucu hayatını kaybeden Reyhan KESKİN Babakonağı köyünde kılınan cenaze namazı sonrası toprağa verildi.Yakınlarının sinir krizleri geçirdiği cenaze töreninde bir ambulans aracı hazır tutuldu.

   Geniş katılımın olduğu cenaze namazına ilçe emniyet müdürü Koray ÇAKAR, önceki dönem belediye başkanı Ünal YILMAZ,mevcut belediye başkanı Aziz NAS, Ak Parti ilçe başkanı Sadi TÜYSÜZ, MHP ilçe başkanı Şahin DEMİR, ve birçok bürokrasi çevresi ve vatandaşlar katıldı.

    Çevre yolunun büyük sorun olduğunu dile getiren vatandaşlar, özellikle ögrencilerin cıkış saatlerinde çok tedirgin olduklarını söyledi.Herkimin yetkisindeyse muhakkak çevre yolunda başka ilçelerde olduğu gibi radar uygulamasının olması gerektiğini ve yetkililerin en kısa zamanda hayata geçirmesi gerektiğini belirttiler.Aksi halde bu tarifsiz acıları sürekli yaşamak durumunda kalınacagını vurguladılar.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberkelkit.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.