Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Şiran Belediye Başkan Aday Adayı Baki Kara Basın Açıklamasında Bulundu

Gündem 13.12.2023 - 11:49, Güncelleme: 13.12.2023 - 11:54 15847+ kez okundu.
 

Şiran Belediye Başkan Aday Adayı Baki Kara Basın Açıklamasında Bulundu

AK Parti Şiran Belediye Başkan Aday Adayı Abdulbaki Kara aday adaylığı süreci ile ilgili değerlendirmelerde bulundu.
Şiranlı hemşerilerinden çok güzel geri dönüşler aldığını belirten Kara Şiran için hazırız ve kararlıyız mesajı verdi.  Yazılı bir açıklama yapan Abdulbaki Kara Şiran’a hizmet parolasıyla yola çıktığını belirterek yıllardır biriktirdiği tecrübe ve deneyimlerle Şiran’a hizmet için hazır ve kararlı olduğunu ifade etti. Belediye başkanlığı döneminde Şiran’ı Şiran halkıyla birlikte yöneteceklerini dile getiren Kara ilçeyi hep birlikte imar ve ihya edeceklerini dile getirdi. Şiran’a hizmet için kendilerine üç temel konu belirlediklerini söyleyen Abdulbaki Kara’nın açıklaması şu şekilde; “Şiran’a hizmet parolasıyla yola çıktık ve milletin partisi AK Parti’den aday adaylığı başvurumuzu yaptık. Başvurumuzu yaptıktan sonra Şiranlı hemşerilerimizden çok güzel geri dönüşler aldık. Bizleri adaylık için başvuru yapmamız konusunda cesaretlendiren ve başvurumuzu yaptıktan sonra da desteklerini ifade eden bütün Şiranlı hemşerilerimize teşekkürlerimiz sunuyorum. Şiran dışından da desteklerini ifade eden bütün hemşerilerimize ve dostlarımıza da ayrıca şükranlarımı sunuyorum. Uzun yıllardır edindiğimiz siyasi ve ticari tecrübelerle Şiran için hazırız ve kararlıyız. Bu teveccüh bizim kararlılığımızı arttırıyor. Unutulmasın ki bizler Şiran’ı hep birlikte yöneteceğiz. Şiran’ı hep birlikte imar ve ihya edeceğiz. Şiran’a hizmet parolasıyla çıktığımız bu yolda üç temel konu üzerine çeşitli projeler geliştirdik. Hayırlısı ile aday olarak açıklanırsak, Turizm, Eğitim ve İstihdam temelleri üzerine kurulu projelerimizi de vatandaşlarımıza açıklayacağız ve Şiran için çok farklı bir vizyon ortaya koyacağız. Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın ifadeleriyle ‘Aşkınan koşan yorulmaz’ düsturunu benimseyip Şiran için geceleri gündüzlere katıp yılmadan ve yorulmadan çalışacağız. Allah’ın izniyle Şiran’ı yeniden AK Parti Belediyeciliği ile buluşturacağız.”  
AK Parti Şiran Belediye Başkan Aday Adayı Abdulbaki Kara aday adaylığı süreci ile ilgili değerlendirmelerde bulundu.

Şiranlı hemşerilerinden çok güzel geri dönüşler aldığını belirten Kara Şiran için hazırız ve kararlıyız mesajı verdi.

 Yazılı bir açıklama yapan Abdul baki Kara Şiran’a hizmet parolasıyla yola çıktığını belirterek yıllardır biriktirdiği tecrübe ve deneyimlerle Şiran’a hizmet için hazır ve kararlı olduğunu ifade etti. Belediye başkanlığı döneminde Şiran’ı Şiran halkıyla birlikte yöneteceklerini dile getiren Kara ilçeyi hep birlikte imar ve ihya edeceklerini dile getirdi. Şiran’a hizmet için kendilerine üç temel konu belirlediklerini söyleyen Abdulbaki Kara’nın açıklaması şu şekilde;

“Şiran’a hizmet parolasıyla yola çıktık ve milletin partisi AK Parti’den aday adaylığı başvurumuzu yaptık. Başvurumuzu yaptıktan sonra Şiranlı hemşerilerimizden çok güzel geri dönüşler aldık. Bizleri adaylık için başvuru yapmamız konusunda cesaretlendiren ve başvurumuzu yaptıktan sonra da desteklerini ifade eden bütün Şiranlı hemşerilerimize teşekkürlerimiz sunuyorum. Şiran dışından da desteklerini ifade eden bütün hemşerilerimize ve dostlarımıza da ayrıca şükranlarımı sunuyorum. Uzun yıllardır edindiğimiz siyasi ve ticari tecrübelerle Şiran için hazırız ve kararlıyız. Bu teveccüh bizim kararlılığımızı arttırıyor. Unutulmasın ki bizler Şiran’ı hep birlikte yöneteceğiz. Şiran’ı hep birlikte imar ve ihya edeceğiz. Şiran’a hizmet parolasıyla çıktığımız bu yolda üç temel konu üzerine çeşitli projeler geliştirdik. Hayırlısı ile aday olarak açıklanırsak, Turizm, Eğitim ve İstihdam temelleri üzerine kurulu projelerimizi de vatandaşlarımıza açıklayacağız ve Şiran için çok farklı bir vizyon ortaya koyacağız. Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın ifadeleriyle ‘Aşkınan koşan yorulmaz’ düsturunu benimseyip Şiran için geceleri gündüzlere katıp yılmadan ve yorulmadan çalışacağız. Allah’ın izniyle Şiran’ı yeniden AK Parti Belediyeciliği ile buluşturacağız.”

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (1 )

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberkelkit.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
İzmir
(14.12.2023 20:29 - #321)
Evet hep öyle açıklama yaparlar seçimden sonra kimseyle muhattab olmazlar hayırlısı olsun
Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberkelkit.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
(0) (0)
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.