Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Vali Tanrısever ilk ilçe ziyaretini Kelkit’e yaptı

Kelkit 05.09.2023 - 17:20, Güncelleme: 22.11.2023 - 05:13 15441+ kez okundu.
 

Vali Tanrısever ilk ilçe ziyaretini Kelkit’e yaptı

Gümüşhane Valisi Alper Tanrısever, göreve geldikten sonra ilk ilçe ziyaretini kentin en büyük ilçesi olan Kelkit ilçesine gerçekleştirdi.
Ağustos tarihinde kentteki görevine başlayan Vali Tanrısever, ilçe ziyaretlerine başladı. Bu kapsamda ilk ziyaretini Kelkit ilçesine gerçekleştirdi.   Ziyaret programı kapsamında ilk olarak beraberindeki kamu kurumlarının İl Müdürleriyle Kelkit Kaymakamı Aziz Onur Aydın’ı ziyaret eden Vali Tanrısever, ilçede yürütülen çalışmalar hakkında bilgi aldıktan sonra Kelkit Belediye Başkanı Aziz Nas’ı makamında ziyaret etti.   Ardından Abdulhamit Han Anadolu İmam Hatip Lisesi salonunda mahalle ve köy muhtarlarıyla düzenlenen toplantıda bir araya gelen Tanrısever, muhtarların ilettiği talep ve sorunlarla ilgili hazırlık yaparak Milletvekilleriyle birlikte bu sorunları Ankara’da dile getireceklerini söyledi.   Konuşmasında Kelkit’in hem en büyük hem de en çok katma değer üreten ilçelerinden birisi olduğunu vurgulayan Vali Tanrısever, “Coğrafi koşulları itibariyle tarım ve hayvancılığa çok uygun. Turizm potansiyeli çok yüksek. Bu sebepten ötürü en fazla insanımızın yaşadığı ilçe. Muhtemeldir ki sorunları vardır diyerek sizleri Gümüşhane’ye kadar yormayalım diye daire amirlerimizle birlikte buraya geldik” dedi. Gümüşhane’ye yeni atandığını ve büyük bir enerji ve gayretleri olduğunu ifade eden Vali Tanrısever, “Hem Allah’a hem bize güvenen devlet büyüklerimize ve vatandaşlarımıza mahcup olmamak gibi bir isteğimiz var. İnşallah Kelkit’e, Köse’ye, Şiran’a, Torul’a, Kürtün’e ve merkeze bir şeyler yapacağız” diye konuştu.   Sadak köyünde bulunan Sadak Barajı ve Satala Antik Kentinde yürütülen kazı çalışmaları inceleyen Vali Tanrısever, Sağlık Müdürlüğünün yeni hizmet binasında incelemelerde bulunup Gümüşgöze Belediye Başkanlığını ziyaret ettikten sonra Başpınar köyünde şehit ailesi ziyaretiyle programını sonlandırdı.
Gümüşhane Valisi Alper Tanrısever, göreve geldikten sonra ilk ilçe ziyaretini kentin en büyük ilçesi olan Kelkit ilçesine gerçekleştirdi.

Ağustos tarihinde kentteki görevine başlayan Vali Tanrısever, ilçe ziyaretlerine başladı. Bu kapsamda ilk ziyaretini Kelkit ilçesine gerçekleştirdi.

 

Ziyaret programı kapsamında ilk olarak beraberindeki kamu kurumlarının İl Müdürleriyle Kelkit Kaymakamı Aziz Onur Aydın’ı ziyaret eden Vali Tanrısever, ilçede yürütülen çalışmalar hakkında bilgi aldıktan sonra Kelkit Belediye Başkanı Aziz Nas’ı makamında ziyaret etti.

 

Ardından Abdulhamit Han Anadolu İmam Hatip Lisesi salonunda mahalle ve köy muhtarlarıyla düzenlenen toplantıda bir araya gelen Tanrısever, muhtarların ilettiği talep ve sorunlarla ilgili hazırlık yaparak Milletvekilleriyle birlikte bu sorunları Ankara’da dile getireceklerini söyledi.

 

Konuşmasında Kelkit’in hem en büyük hem de en çok katma değer üreten ilçelerinden birisi olduğunu vurgulayan Vali Tanrısever, “Coğrafi koşulları itibariyle tarım ve hayvancılığa çok uygun. Turizm potansiyeli çok yüksek. Bu sebepten ötürü en fazla insanımızın yaşadığı ilçe. Muhtemeldir ki sorunları vardır diyerek sizleri Gümüşhane’ye kadar yormayalım diye daire amirlerimizle birlikte buraya geldik” dedi.

Gümüşhane’ye yeni atandığını ve büyük bir enerji ve gayretleri olduğunu ifade eden Vali Tanrısever, “Hem Allah’a hem bize güvenen devlet büyüklerimize ve vatandaşlarımıza mahcup olmamak gibi bir isteğimiz var. İnşallah Kelkit’e, Köse’ye, Şiran’a, Torul’a, Kürtün’e ve merkeze bir şeyler yapacağız” diye konuştu.

 

Sadak köyünde bulunan Sadak Barajı ve Satala Antik Kentinde yürütülen kazı çalışmaları inceleyen Vali Tanrısever, Sağlık Müdürlüğünün yeni hizmet binasında incelemelerde bulunup Gümüşgöze Belediye Başkanlığını ziyaret ettikten sonra Başpınar köyünde şehit ailesi ziyaretiyle programını sonlandırdı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberkelkit.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.